Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantari 2020: 185 milioane dolari pentru startup-uri europene, intr-un nou fond de investitii

Hotnews Hotnews,
 Finantari 2020: 185 milioane dolari pentru startup-uri europene, intr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene vor putea obtine finantari de capital de risc pentru dezvoltare, printr-un nou fond de investitii, de 185 de milioane de dolari, lansat miercuri de firma Blossom Capital, cu sediul la Londra. continuă pe Hotnews

Un parlamentar iranian ofera 3 milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

Un parlamentar iranian a anuntat ca ofera o recompensa de 3 milioane de dolari oricui il ucide pe presedintele american, potrivit agentiei ISNA, preluata de Reuters.

Recompensa de trei milioane de dolari pentru uciderea lui Trump

Un deputat iranian ofera o recompensa in valoare de trei milioane de dolari oricui il va ucide pe presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, adaugand ca Iranul ar putea evita amenintarile daca ar avea arme nucleare, potrivit agentiei iraniene de presa Isna, relateaza Reuters.

Un deputat iranian promite o recompensa de trei milioane de dolari pentru uciderea lui Donald Trump

Un deputat iranian a propus marti sa se plateasca o recompensa in valoare de trei milioane de dolari.

Alro va contracta un credit de pana la 40 milioane dolari

Actionarii Alro ALR) au aprobat, in adunarea extraordinara de ieri, contractarea unei noi facilitati de credit de pana la 40 milioane de dolari, de la Black Sea Trade and Development Bank, pentru finantarea, respectiv refinantarea cheltuielilor cu investitiile aferente programului pentru anii 2018-2019, se arata intr-un raport al producatorului de aluminiu din Slatina remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Corporate News: Toyota a investit 394 milioane de dolari in Joby Aviation, startup de taxiuri zburatoare. Si alti mari ai automobilului privesc spre ceruri

Cele doua companii afirma ca vor lucra impreuna, Joby punand la bataie toate cunostintele sale despre vehicule integral electrice cu decolare si aterizare verticala all-electric take-off and landing eVTOL), iar Toyota oferind experienta sa in productie, calitate si control al costurilor pentru dezvoltarea viitoarei aeronave Joby.

Boeing are nevoie de 10 miliarde dolari pentru a se redresa in urma scandalurilor legate de avioanele 737 Max

Oficialii Boeing au nevoie de un imprumut de 10 miliarde de dolari pentru a depasi criza cauzata de prabusirea celor doua aeronave 737 MAX si pentru a acoperi costurile necesare remedierii sistemelor electronice ale acestui tip de avion, scrie CNBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )