Libnet.ro
UNICEF

22:45

Finantele au atras 400 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras 400 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 400 milioane de lei de la banci. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a imprumutat inca 400 milioane de lei de la banci pentru refinantarea datoriei publice si finantarea deficitului bugetului de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, luni, 400 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 34 de luni, la un randament mediu de 4,04% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

IN IANUARIE: Finantele intentioneaza sa imprumute 3,26 miliarde lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat, in ianuarie 2019, imprumuturi de la bancile comerciale de 3,26 miliarde de lei.

Eugen Teodorovici: O sa il invit pe Mugur Isarescu la Ministerul Finantelor. Cred ca este momentul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a venit timpul ca si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, sa mai treaca pe la Ministerul de Finante. Am sa fac o invitatie domnului.

Consiliul Concurentei a amendat cu 1,6 milioane de lei firma Corsar Online, care detine si platforma de comert online Cel.ro

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 1,6 milioane lei firma Corsar Online, care detine printre altele si platforma de comert electronic www. cel. ro, pe motiv ca a preluat controlul aupra domeniilor de internet, respectiv www. marketonline. ro, www. mediadot. ro si www. azerty. ro fara a primi in prealabil autorizarea autoritatii de concurenta. Corsar Online este detinuta integral de romanul Tiberiu Pop, iar anul trecut a avut un profit net de peste 337. 000 lei, la o cifra de afaceri de peste 255,1 milioane de lei.

DEZBATERE PUBLICA FOTO Cum va arata pasarela pietonala de 7,3 milioane de lei pe care Primaria Capitalei vrea sa o faca lnga Fntna Miorita

Primaria Capitalei va construi o pasarela pietonala pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti langa fantana Miorita, potrivit unui proiect aprobat anul trecut de Consiliul General. Aceasta va avea o lungime de 140 metri, o latime de 3 metri, o inaltime de 22 metri si municipalitatea estimeaza ca va costa pana la 7,3 milioane lei. in studiul de fezabilitate, obtinut de HotNews. ro, au aparut primele simulari cum va arata aceasta. Aspectul este important deoarece in zona sunt mai multe cladiri monument istoric.

Nuclearelectrica isi va majora capitalul cu 0,41 milioane lei

Actionarii Nuclearelectrica SNN), au aprobat, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA) de vineri, 4 ianuarie, majorarea capitalului social al producatorului de energie cu circa 0,41 milioane de lei, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB) la finalul saptamanii trecute.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )