Libnet.ro
UNICEF

09:15

Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 648,5 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 124 de luni, la un randament mediu de 5,15% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

MFP a imprumutat, ieri, 648,5 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 648,5 milioa-ne lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 124 de luni, la un randament mediu de 5,15% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a atras 648 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 648,5 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 124 de luni, la un randament mediu de 5,15% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Bittnet preia Crescendo International pentru 11 milioane lei

Dendrio Solutions, companie - parte din grupul Bittnet Systems BNET), a batut palma cu Crescendo International pentru transferul activitatii de integrare IT and C al Crescendo catre Dendrio, contra sumei de 10,9 milioane de lei, informeaza Bittnet intr-un raport publicat, ieri, pe site-ul operatorului de piata.

Licitatie de peste 310,7 milioane de lei: Spitalul Universitar din Bucuresti vrea sa cumpere materiale sanitare pentru un act medical sigur pentru pacienti

'Exista numeroase cazuri de pacienti care au plecat din spitalele din Romania cu diverse infectii nosocomiale si nu numai, urmare unui act medical desfasurat in mediu nesteril. , se arata in caietul de sarcini al licitatiei demarate la sfarsitul lunii trecute de Spitalul Universitar din Bucuresti SUUB). Spitalul vrea sa incheie un acord-cadru impartit pe 15 loturi cu diverse materiale sanitare, pentru o perioada de 4 ani, cu maxim 3 firme, valoarea maxim estimata a acestui acord-cadru fiind de peste 310,7 milioane lei fara TVA).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )