Libnet.ro
UNICEF

09:47

Finantele au atras, astazi, 40 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Finantele au atras, astazi, 40 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 40 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 289,1 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 34 de luni, la un randament mediu de 3,79% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

MFP a atras 289 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 289,1 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 34 de luni, la un randament mediu de 3,79% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MAJORAREA DE CAPITAL SOCIAL BITTNET - SUBSCRISA 100% Bittnet a atras 2,8 milioane de lei de la actionari

Bittnet Systems BNET), cea mai tranzactionata companie din piata AeRO, a atras circa 2,87 milioane de lei in urma operatiunii de majorare a capitalului social, potrivit unui comunicat al emitentului remis la sfarsitul saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ANPIS: Indemnizatiile pentru cresterea copilului, depasesc 321 milioane lei

Indemnizatiile pentru cresterea copilului, platite in octombrie, au insumat 321,633 milioane lei, suma medie platita fiind de 1. 849,11 lei, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

IN DATA DE 16 IANUARIE Transilvania Constructii va distribui dividende de 1,5 milioane lei

Actionarii Transilvania Constructii COTR) au aprobat, in Adunarea Generala de ieri, distribuirea de dividende partiale in suma de 1,519 milioane de lei, respectiv 1,9 lei/actiune, pe baza situatiilor financiare aferente trimestrului al treilea al acestui an, se arata in notificarea companiei remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN URMA PRELUARII CRESCENDO INTERNATIONAL Bittnet emite noi obligatiuni in valoare de 15 milioane lei

Bittnet Systems BNET), integrator IT and C si furnizor de servicii de training IT, intentioneaza sa deruleze, in urmatoarea perioada, o oferta de vanzare de obligatiuni corporative, in valoare cumulata de 15,4 milioane de lei, operatiunea fiind demarata in urma achizitionarii, in aceasta toamna, a Crescendo International pentru suma de 10,9 milioane de lei.

Guess, amendata de UE cu aproape 40 milioane Euro pentru ca a umflat pretul hainelor n Romnia fata de Vest

Producatorul american de haine Guess a fost amendat cu aproape 40 de milioane de euro de catre Comisia Europeana pentru practicile sale de comert online in care a vandut articole fashion in Romania si alte tari central si est-europene la preturi cu 5-10% mai mari decat in state din Europa de Vest, a anuntat guvernul Uniunii Europene.

LA PROPUNEREA MINISTERULUI ECONOMIEI Transelectrica va distribui dividende suplimentare de 67 milioane lei

Randament al dividendului brut de aproape 4% Actionarii Transelectrica TEL) au aprobat, in Adunarea Generala de vineri, distribuirea sumei de 66,7 milioane de lei sub forma de dividende suplimentare, din conturile rezultat reportat si/sau alte rezerve, in urma cererii actionarului majoritar al transportatorului de energie electrica, Statul roman, potrivit unui raport remis la finalul saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Uztel are in vedere contractarea unor credite de 9,52 milioane lei

Uztel UZT), companie producatoare de echipamente de extractii petroliere, a convocat actionarii, pentru data de 21 ianuarie 2019, in vederea aprobarii contractarii a doua credite cu o valoare cumulata de circa 9,52 milioane de lei, potrivit unui comunicat al companiei remis la sfarsitul saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Guess, amendat cu 40 milioane euro pentru practicile din Europa Centralasi de Est

Comisia Europeana a amendat ieri producatorul de articole de imbracaminte Guess cu suma de 39,82 milioane de euro pentru ca a restrictionat retailerii sa isi faca reclama online si sa realizeze vanzari transfrontaliere catre consumatorii din alte state membre, incalcand prevederile UE din domeniul concurentei, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )