Libnet.ro
UNICEF

22:45

Finantele au imprumutat joi 400 de milioane de lei de la banci

România Liberă România Liberă,
Finantele au imprumutat joi 400 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 400 milioane de lei de la banci, printr-o emi. continuă pe România Liberă

Finantele au imprumutat, astazi, 400 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 400 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 146 de luni, la un randament mediu de 4,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Finantele au imprumutat 998,9 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE JOI MFP a atras, vineri, 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, vineri, 90 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 919 de milioane de lei, la o dobanda de 4,13% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 59 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 998,9 milioane lei de la banci

Pentru astazi este programata o licitatie suplimentara prin care statul vrea sa atraga inca 75 milioane lei Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 998,9 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat de tip benchmark, cu o maturitate reziduala de 37 de luni, la un randament mediu de 3,85% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

AFM urmeaza sa aloce 400 de milioane lei pentru eficientizarea energetica a retelelor de termoficare

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va aloca 400 de milioane de lei pentru lucrari destinate cresterii eficientei energetice a retelelor de termoficare si reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera ale acestora, incluse in cadrul unui program multianual implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), a anuntat AFM prin intermediul unui comunicat.

Huawei a renuntat la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in scoli: Ce firme au ramas in cursa

Filiala din Romania a grupului chinez Huawei a renuntat, in data de 28 iunie, la contestarea rezultatelor licitatiei de peste 165 milioane lei pentru internet wireless in 4. 500 de scoli, la 4 zile dupa ce s-a plans la CNSC din cauza ca oferta le-a fost descalificata, arata un document publicat in Sistemul electronic de achizitii publice SICAP). Amintim ca si consortiul condus de Orange, al doilea ofertant, s-a retras din procedura de achizitie dupa o contestatie fara succes, astfel incat in cursa a ramas un singur posibil castigator. Vezi in articol cine este acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )