Libnet.ro
UNICEF

16:45

Finantele au imprumutat luni 794 milioane de lei la un randament de 6,08%

Hotnews Hotnews,
Finantele au imprumutat luni 794 milioane de lei la un randament de 6,08%

Ministerul Finantelor a imprumutat luni 794,1 milioane lei prin certificate cu scadenta la un an, la un randament mediu de 6,08%,identic cu cel platit la jumatatea lunii octombrie, se arata in comunicatul emis de BNR. Valoarea indicativa a operatiunii a fost de 800 milioane de lei, iar ofertele bancilor au insumat 1,66 miliarde de lei. Finantele vor sa atraga in aceasta luna 3,55 miliarde lei prin vanzarea de titluri de stat pe piata interna. continuă pe Hotnews

Ministerul Finantelor a imprumutat 794,1 milioane lei prin certificate cu scadenta la un an

Ministerul Finantelor a imprumutat astazi 794,1 milioane lei prin certificate cu scadenta la un an, la un randament mediu de 6,08%, identic cu cel platit la jumatatea lunii octombrie, informeaza HotNews. ro.

Teraplast, cifra de afaceri de 179,73 milioane lei, in primele 9 luni ale anului

Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor din tara noastra, a realizat in primele noua luni al anului o cifra de afaceri de 179,73 milioane lei, cu 9% mai mare fata de primele 9 luni ale anului trecut si un profit din exploatare de 5,73 milioane lei, se arata intr-un comunicat remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Teraplast si-a redus pierderile la 1,36 milioane lei

Teraplast, furnizor de solutii si sisteme in domeniul instalatiilor si constructiilor, si-a redus de cinci ori pierderile in primele noua luni, la 1,3 milioane lei, inregistrand o cifra de afaceri in crestere cu 9,3%, la 179,7 milioane lei.

Romanii au platit online taxe si impozite prin Ghiseul.ro in valoare de 4,04 milioane lei/Comisioanele tranzactiilor nu au fost suportate de contribuabili, spun autoritatile

Romanii au efectuat 20. 107 de tranzactii online cu cardul pentru plata taxelor si impozitelor prin Ghiseul. ro de la lansarea acestui sistem in luna martie 2011 si pana in prezent, iar valoarea totala depaseste 4,04 milioane lei, a declarat pentru HotNews. ro Marian Ion, presedintele CNMSI, centrul national care gestioneaza acest sistem. Nici o plata cu comision suportat de contribuabil nu a fost efectuata prin intermediul acestui sistem, a precizat acesta. Autoritatile doresc sa schimbe legislatia care permite momentan ca o primarie sa solicite contribuabilului sa plateasca comisionul aferent tranzactiei, fapt care contravine legislatiei europene si a modului in care aceasta a fost implementata in legislatia nationala in 2009.

Tribunalul Bucuresti obliga Impact la plata a 32 milioane lei catre un antreprenor al dezvoltatorului imobilar

Tribunalul Bucuresti obliga Impact Developer and Contractor IMP) sa plateasca suma de 32,4 milioane lei catre firma Romconstruct, un antreprenor al dezvoltatorului imobiliar, decizie la care Impact va face apel.

Bursa a crescut foarte usor, pe un rulaj care abia a ajuns la 6,6 milioane lei

Bursa de la Bucuresti a incheiat sedinta in crestere foarte usoara, cu 0,11%, intr-o piata apatica si unde lichiditatea abia a ajuns la 6,6 milioane lei si a fost asigurata in proportie de 50% de tranzactiile cu actiunile BRD BRD) si cu titlurile Fondului Proprietatea FP).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )