Libnet.ro
UNICEF

18:00

Finantele au imprumutat 2 miliarde euro de pe pietele externe. Una dintre emisiuni are scadenta in 2049

Hotnews Hotnews,
 Finantele au imprumutat 2 miliarde euro de pe pietele externe. Una dintre emisiuni are scadenta in 2049

Dupa ce a imprumutat in luna martie 3 miliarde euro de pe pietele externe, astazi 9 iulie - Ministerul Finantelor a iesit cu doua emisiuni in valoare totala de 2 miliarde euro, potrivit unu ordin al ministrului Eugen Teodorovici. continuă pe Hotnews

Guvernul a mai luat 2 miliarde de euro de pe pietele externe, dupa imprumutul de 3 miliarde de euro in martie

Guvernul a imprumutat marti 2 miliarde de euro de pe pietele externe, dupa ce la prima iesire, din martie, imprumutase o suma record de 3 miliarde de euro.

STUDIU Lipsa personalului calificat le genereaza antreprenorilor romani pierderi peste 7 miliarde euro

Peste jumatate dintre antreprenorii romani 52%) spun ca lipsa personalului calificat le genereaza pierderi financiare, care, estimate pentru intreaga economie, ajung la 7,1 miliarde euro, releva studiul PwC European Private Business Survey. Majoritatea antreprenorilor se confrunta cu lipsa candidatilor mai ales atunci cand vor sa recruteze tehnicieni, personal administrativ sau experti in vanzari.

Deutsche Bank va desfiinta 18.000 de locuri de munca, intr-o restructurare de 7,4 miliarde de euro

Deutsche Bank va desfiinta 18. 000 de locuri de munca, intr-o restructurare de 7,4 miliarde de euro, care va fi una dintre cele mai importante efectuate de o banca de investitii dupa criza financiara, transmite Reuters.

IN PRIMELE TREI LUNI ALE ACESTUI AN, UE a inregistrat un excedent de cont curent de 40,5 miliarde euro

Uniunea Europeana a inregistrat, in primul trimestru din 2019, un excedent de cont curent de 40,5 miliarde de euro 1% din PIB), in crestere fata de un plus de 40,2 miliarde de euro in precedentele trei luni si in scadere fata de un plus de 58,3 miliarde de euro 1,5% din PIB) in perioada similara din 2018, arata o estimare preliminara publicata vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Sectorul feroviar romanesc are nevoie de investitii de peste 12 miliarde euro

Ministerul Transporturilor a pus in dezbatere publica Strategia feroviara 2019-2023, din care reiese ca Romania are nevoie, in aceasta perioada, de investitii in valoare de 12,8 miliarde de euro. Banii ar urma sa fie folositi pentru cresterea competitivitatii transportului feroviar pe piata interna, dar si pentru integrarea in spatiul feroviar unic european, scrie Club Feroviar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )