Libnet.ro
UNICEF

17:00

CA SA FINANTEZE FIRMELE DE LA NOI Garanti Bank Romania a imprumutat 22,3 milioane euro de la BEI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CA SA FINANTEZE FIRMELE DE LA NOI Garanti Bank Romania a imprumutat 22,3 milioane euro de la BEI

Garanti Bank Romania a contractat un imprumut in valoare de 22,3 milioane euro de la Banca Europeana de Investitii BEI), pentru a finanta firmele din Romania, anunta un comunicat de presa. Din valoarea imprumutului, 5 milioane de euro sunt alocate femeilor antreprenoare, suma care va fi suplimentata cu 5 milioane de euro din partea Garanti Bank. continuă pe Ziarul Bursa

BEI, imprumut de 22,3 milioane de euro acordat Garanti Bank Romania

Banca Europeana de Investitii BEI) a acordat Garanti Bank Romania un imprumut in valoare de 22,3 milioane euro pentru a sprijini firmele din Romania.

PLANUL DE INVESTITII PENTRU EUROPA: BEI si Garanti Bank vor sprijini antreprenoriatul feminin

Banca Europeana de Investitii BEI) acorda Garanti Bank Romania un imprumut in valoare de 22,3 milioane de euro pentru a sprijini firmele din Romania. Din valoarea imprumutului, 5 milioane de eruo se aloca femeilor antreprenoare, suma care va fi suplimentata cu 5 milioane de eruo din partea Garanti Bank.

Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania: 20% dintre angajati au pe agenda lor doar dezvoltarea aspectelor ce tin de digitalizarea bancii

Michal Szczurek, CEO-ul ING Bank Romania, a povestit intr-un interviu acordat WALL-STREET. RO despre procesul de transformare digitala si renuntarea la cash-ul din casierii, dar si despre viitoarea competitie cu Google Pay sau problemele tehnice ale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )