Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finlanda: doua persoane au fost ucise, iar alte sase ranite prin injunghiere in urma unui atac terorist

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finlanda: doua persoane au fost ucise, iar alte sase ranite prin injunghiere in urma unui atac terorist

Doua persoane au fost ucise, iar alte sase ranite prin injunghiere, astazi, la Turku, in sud-vestul Finlandei, a anuntat politia. Un suspect a fost retinut si primea ingrijiri la spital dupa ce a fost impuscat de politisti. Turku se afla la aproximativ. continuă pe Wall-Street Ro

Oameni injunghiati pe strada, intr-un oras din Finlanda. Politia: Doua persoane au fost ucise (FOTO, VIDEO)

25Politia finlandeza anunta ca cel putin doua persoane au fost ucise si alte opt ranite in urma atacului din orasul Turk, informeaza Reuters. intre timp, in presa.

Oameni injunghiati pe strada, intr-un oras din Finalnda. Politia: Doua persoane au fost ucise (FOTO, VIDEO)

25Politia finlandeza anunta ca cel putin doua persoane au fost ucise si alte opt ranite in urma atacului din orasul Turk, informeaza Reuters. Un barbat a.

FOTO VIDEO Doi morti si sase raniti prin injunghiere in Finlanda. Un agresor, impuscat si retinut de politie

Doua persoane au murit, iar alte sase sunt ranite dupa ce au fost injunghiate in orasul Turku, in sud-vestul Finlandei. Un agresor a fost impuscat si arestat de politie.

Un barbat a injunghiat mai multe persoane pe strada, intr-un oras din Finalnda. Politia: Doua persoane au fost ucise (FOTO, VIDEO)

25Politia finlandeza anunta ca cel putin doua persoane au fost ucise si alte opt ranite in urma atacului din orasul Turk, informeaza Reuters. Un barbat a.

Revolta intr-o inchisoare din Venezuela. Cel putin 37 de persoane au fost ucise - VIDEO

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, joi, in Venezuela, in urma unei revolte care a avut loc intr-o inchisoare din sudul tarii, potrivit ministerului venezuelean de Interne. Forte.

Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata din Charlottesville au dat in judecata organizatorii si soferul care a intrat cu masina in multime, cerand trei milioane de dolari despagubire

Doua persoane care afirma ca au fost ranite in timpul marsului de sambata al extremei-drepte din Charlottesville, Virginia, au dat in judecata soferul acuzat de uciderea unei femei prin conducerea masinii prin multime si organizatorii evenimentului, cerand despagubiri in valoare de trei milioane de dolari, potrivit Reuters.

Atentatul de la Barcelona: Doua persoane au fost arestate

28Doua persoane au fost arestate in legatura cu atentatul de pe La Rambla, a anuntat politia catalana, informeaza La Vanguardia. Un suspect a fost retinut de politie in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )