Libnet.ro
UNICEF

08:30

Finlanda la Eurovision 2015.Nu vrem ca lumea sa ne voteze din mila. Suntem persoane normale cu handicap mintal

Adevărul Adevărul,
Finlanda la Eurovision 2015.Nu vrem ca lumea sa ne voteze din mila. Suntem persoane normale cu handicap mintal

Finlanda la Eurovision 2015. Trupa punk Pertti Kurikan Nimipaivat PKN), formata din patru muzicieni care care sufera de handicap mental, va reprezenta Finlanda la Eurovision 2015. Aceasta alegere inedita va naste noi comentarii in jurul tot mai excentricului concurs Eurovision si ar putea schimba, pentru totdeauna, modul in care sunt privite in showbiz persoanele cu dizabilitati. continuă pe Adevărul

Eurovision 2015. O trupa formata din patru barbati cu handicap mintal va reprezenta Finlanda in finala de la Viena

Eurovision 2015. Trupa punk Pertti Kurikan Nimipaivat, formata din patru barbati care sufera de handicap mental, va reprezenta Finlanda la concursul muzical Eurovision 2015, care se va desfasura in luna mai, la Viena.

Eurovision 2015 la Chisinau. Un ucrainean va reprezenta Republica Moldova la Viena

Publicul si juriul au decis. Eduard Romanyuta ne va reprezenta tara la Eurovision Song Contest 2015. Acesta a cucerit telespectatorii si membrii juriului prin vocea si prestatia sa scenica acumuland cele mai multe voturi.

Eurovision 2015: O trupa formata din persoane cu dizabilitati, reprezentanta Finlandei

Trupa Pertti Kurikan Nimipaivat PKN), formata din persoane cu dizabilitati, a castigat finala selectiei nationale a Finlandei, care a avut loc sambata seara, la Helsinki. Membrii trupei PKN au fost desemnati castigatori, cu piesa Always I Have To/ Aina mun pitaa Mereu trebuie sa, n. r. ), dupa ce au invins alti opt finalisti, potriviteurovision. tv. , citat de Mediafax.

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )