Libnet.ro
UNICEF

18:15

Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Finul ambasadorului Romaniei la Londra, numit secretar de stat la cancelaria lui Ludovic Orban

Ionel Ovidiu Bogdan, finul ambasadorului Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a fost numit secretar de stat in Guvern, la Cancelaria premierului Ludovic Orban. continuă pe Antena3

Oamenii Guvernului Orban: Nini Sapunaru, fost sef al Vamilor, numit secretar de stat

Unul dintre noii secretari de stat este fostul deputat Nini Sapunaru 56 ani). Acesta va fi secretar de stat al Departamentului pentru relatia cu Parlamentul. Nini Sapunaru este cunoscut mai ales pentru faptul ca a fost seful Directiei Generale a Vamilor, intre 1997 si 1999, perioada in care au aparut mai multe scandaluri de coruptie legate de activitatea din vami: trafic de droguri, produse petroliere si afacerea Tigareta.

Dinozaurii PNL se intorc la butoane. Nini Sapunaru, numit secretar de stat pentru relatia cu Parlamentul

Premierul Ludovic Orban l-a numit joi pe Nini Sapunaru, unul dintre cei mai vechi membri PNL , in functia de secretar de stat al Departamentului pentru relatia cu Parlamentul, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.

Niculae Havrilet a fost numit secretar de stat n Ministerul Economiei

Niculae Havrilet, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), este unul dintre noii secretari de stat ai Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban. Pana la numirea in aceasta functie, Havrilet a fost consilier al ministrului economiei, Virgil Popescu.

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei

Niculae Havrilet, fost sef ANRE, a fost numit secretar de stat in Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, potrivit unei decizii a prim-ministrului Ludovic Orban, publicata vineri in Monitorul.

Ludovic Orban, numiri surpriza la Guvern. Nini Sapunaru, fost sef al Vamilor, a fost numit secretar de stat

Nini Sapunaru a fost numit in functia de secretar de stat al Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Totodata, Costel Barbu este noul secretar general ad.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )