Libnet.ro
UNICEF

19:15

Firea: 198 noi locuri de carantina, obtinute in mai putin de 24 de ore de la lansarea solicitarii catre hotelieri

Adevărul Adevărul,
Firea: 198 noi locuri de carantina, obtinute in mai putin de 24 de ore de la lansarea solicitarii catre hotelieri

Primarul general, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca s-au asigurat 198 de locuri noi de carantina, in mai putin de 24 de ore dupa ce a adresat solicitarea catre hotelieri, iar alte sapte cladiri sunt in analia. Toate ofertele de cladiri care sunt in Bucuresti vor fi transmise catre administrare primariilor de sector, iar cele care sunt in judetul Ilfov vor fi directionate catre Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea: 198 noi locuri de carantina, obtinute in mai putin de 24 de ore de la lansarea solicitarii

Gabriela Firea a anuntat ca s-au asigurat 198 de locuri noi de carantina, in mai putin de 24 de ore dupa ce a adresat solicitarea catre hotelieri, iar alte sapte cladiri sunt in analiza. Toate ofertele de cladiri care sunt in Bucuresti vor fi transmise.

Firea: 198 noi locuri de carantina, obtinute in mai putin de 24 de ore de la lansarea solicitarii

Primarul general, Gabriela Firea, anunta, vineri, ca s-au asigurat 198 de locuri noi de carantina, i.

Cum se calculeaza punctajul pe baza caruia sunt permise evenimentele la care participa mai putin de 1000 de persoane

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis interzicerea evenimentelor publice cu mai mult de 1. 000 de persoane. Totodata, autoritatile au decis ca pentru fiecare eveniment cu mai putin de 1. 000 de participanti sa se solicite avizul Directiei de Sanatate Publica, ce va fi emis in urma unei analize de risc. Pentru evenimentele cu mai putin de 200 de persoane nu e nevoie de aviz.

Ea este cel mai puternic INFLUENCER din lume! A strans donatii de 3 milioane de euro in mai putin de 24 de ore pentru Italia, in plina epidemie de coronavirus! (FOTO)

A reusit sa stranga nu mai putin de 3 milioane de euro din donatii in mai putin de 24 de ore pentru Italia, dovedind ca este un adevarat lider pe retelele social media. Chiara Ferragni, blogger de moda,.

Dacian Ciolos: Cu cat intram mai putin in contact cu altii in aceste saptamani, cu atat reducem riscul de infectii

Liderul PLUS Dacian Ciolos a facut miercuri un apel la responsabilitate din partea cetatenilor in ce priveste epidemia de coronavirus. Acesta a subliniat ca riscul de infectie este mai mic cu cat romanii evita contactul intre ei si e de parere ca numarul de cazuri confirmate de autoritati este mai mic decat cel real.

De ce viitorul tau telefon te va costa mai putin si il vei folosi mai mult timp

Producatorii de telefoane, si nu numai, le-au facut mai dificil de reparat ca sa le schimbi mai des. Apple se remarca dintre toti la acest capitol. Din fericire, UE vrea sa opreasca abordarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )