Libnet.ro
UNICEF

21:15

Firea anunta deschiderea podului Ciurel si da detalii despre a doua etapa a investitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Firea anunta deschiderea podului Ciurel si da detalii despre a doua etapa a investitiei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, anunta, intr-o postare pe pagina sa de facebook, ca incepand din aceasta dimineata, 19 septembrie, bucurestenii pot circula pe Ciurel, care reprezinta un pod hobanat peste Dambovita, trei pasaje. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea anunta ca sambata va fi dat circulatiei Podul Ciurel-Nod Virtutii

Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la Pasajul Ciurel, iar circulatia pe pod va fi reluata sambata, 19 septembrie, a anuntat Gabriela Firea, primarul Capitalei. Lucrarile la pasaj au fost pornite in 2010 si termenul de finalizare trebuia sa fie in decembrie 2014, acum aproape sase ani.

Gabriela Firea anunta ca va participa la dezbaterea cu Nicusor Dan: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Gabriela Firea a anuntat, joi, 17 septembrie, ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu Nicusor Dan, pe care vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, fiind un candidat independent, sustinut de PNL si USR PLUS. Firea crede, insa, ca Nicusor Dan nu se va prezenta la dezbatere si probabil va inventa ca are COVID.

Noi detalii despre boala inexplicabila aparuta in urma vaccinului pentru coronavirus. Diagnosticul grav pus de medici

Potrivit unui document intern de siguranta, femeia vaccinata cu vaccinul produs de AstraZeneca, despre care s-a spus ca a dezvoltat o boala inexplicabila, a facut mielita transversa, o afectiune grava.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )