Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea anunta modificari in proiectul Oxigen care vizeaza introducerea vinietei pentru Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Firea anunta modificari in proiectul Oxigen care vizeaza introducerea vinietei pentru Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca vor interveni unele modificari in. continuă pe România Liberă

Firea anunta modificari la proiectul Oxygen: Trebuie sa ne referim la norma de poluare a unui autoturism si nu neaparat la judetul unde este inmatriculat

Gabriela Firea a anuntat, luni, ca va fi reformulat un articol din proiectul Oxigen care vizeaza vinietele din Capitala, iar prin modificare se propune ca soferii care locuiesc in Bucuresti, dar care au masini non Euro, 1 si 2 inmatriculate in alt judet, sa fie privite doar in privinta poluarii, transmite Mediafax.

Gabriela Firea anunta modificari in proiectul Oxigen

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca vor interveni unele modificari in cadrul proiectului Oxigen prin care se doreste inlaturarea poluarii din Bucuresti.

Decizii anuntate de Gabriela Firea privind plata vinietei in Capitala. Sunt modificari importante!

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat luni ca ia in calcul o serie de modificari la proiectul de hotarare care vizeaza introducerea vinietelor electronice pentru utilizarea drumurilor publice din Capitala,.

Digi |RCS-RDS, Orange, Vodafone si Telekom vin cu schimbarea care vizeaza toti utilizatorii de telefoane mobile. Ce sunt nevoiti sa faca de la 1 ianuarie 2020

Digi 124; RCS-RDS, Orange, Vodafone si Telekom vin cu o schimbare care ii vizeaza pe toti utilizatorii de telefoane mobile de la 1 ianuarie 2020. Legea a fost modificata de Guvern pe 27 august. Dupa cazul Caracal, a revenit in atentia publica vanzarea cartelelor pre-pay, care pot ajunge pe mana oricui. Astfel, statul nu stie .

EUGEN TEODOROVICI: Premierul pregateste un program de masuri care vizeaza cresterea natalitatii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca Guvernul va lansa in curand un program care vizeaza cresterea natalitatii, printre masurile pregatite existand inclusiv unele de natura fiscala.

Aeroportul Otopeni anunta modificari ale fluxurilor rutiere de acces

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a anuntat vineri modificari ale fluxurilor rutiere de acces lade la aeroport, odata cu demararea de catre CFR a lucrarilor pentru calea ferata intre aeroport si Gara de Nord, astfel ca fluxul principal de acces la aeroport dinspre Bucuresti va fi modificat incepand din 2 septembrie.

Aeroportul Henri Coanda anunta modificari ale fluxurilor rutiere de acces

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a anuntat vineri modificari ale fluxurilor rutiere de acces lade la aeroport, odata cu demararea de catre CFR a lucrarilor pentru calea ferata intre aeroport si Gara de Nord, astfel ca fluxul principal de acces la aeroport dinspre Bucuresti va fi modificat incepand din 2 septembrie, potrivit News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )