Libnet.ro
UNICEF

16:16

Firea, apel la oameni sa iasa la vot, cu doua ore inainte de inchiderea sectiilor

Hotnews Hotnews,
 Firea, apel la oameni sa iasa la vot, cu doua ore inainte de inchiderea sectiilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a venit duminica seara cu o invitatie catre alegatori de a vota pentru investitia in oameni. continuă pe Hotnews

Alegeri locale 2020 in Prahova. Prezenta la vot cu doua ore inainte de inchiderea urnelor

Cu doua ore inainte de inchiderea urnelor de vot, 43,72 % dintre prahovenii cu drept de vot au fost prezenti la urne. Prezenta la urne a tinerilor sub 24 de ani este extrem de mica.

Gabriela Firea: Mai sunt doua ore. Va invit sa votati pentru investitia in oameni

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Generala, a indemnat duminica seara alegatorii sa iasa la vot, cu doar doua ore inainte de inchiderea sectiilor de votare.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

Ce s-a intamplat cu cateva ore inainte ca Nelu Stoian sa moara. Florin Salam abia facuse anuntul

Fratele lui Florin Salam a murit ieri. Familia manelistului traieste momente extrem de grele dupa ce barbatul a fost rapus de coronavirus. Dupa o lupta de doua luni cu COVID-19 si alte boli care-l naspustisera, trupul lui Nelu nu a mai rezistat. Ce s-a intamplat cu acesta in urma cu doar cateva ore inainte de .

Alegeri locale 2020 Cine a votat in Bucuresti - datele cu trei ore inainte de inchiderea urnelor

Bucuresti ramane la coada clasamentului prezentei la vot la alegerile locale 2020, pana la ora 18. 00 votand 527. 542 de persoane, dintre care 284. 907 femei si 242. 635 de barbati.

Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Metoda Viorica Dancila vs. Klaus Iohannis

Iata cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri. Astfel, cu o zi inainte de alegerile locale 2020, aceasta si-a schimbat pozele de Facebook in care apare cu familia ei. Cum a incercat Gabriela Firea sa atraga voturi, cu o zi inainte de alegeri De altfel, la fel a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )