Libnet.ro
UNICEF

06:45

Firea, atac la Dragnea pe tema bugetului: ii uraste pe bucuresteni. Nu vrea decat sa provoace haos in Capitala

Adevărul Adevărul,
Firea, atac la Dragnea pe tema bugetului: ii uraste pe bucuresteni. Nu vrea decat sa provoace haos in Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il ataca pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe tema bugetului pe 2019, intr-o scrisoare deschisa adresata bucurestenilor, in care sustine ca presedintele PSD ii uraste pe locuitorii orasului pentru ca a taiat aproape 25% din bugetul Capitalei. continuă pe Adevărul

Firea, atac la Dragnea pe tema bugetului: Vrea doar sa provoace haos in Capitala. Sunt convinsa ca tot mai multi romani il evalueaza la adevarata dimensiune distructiva

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, il ataca pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pe tema bugetului pe 2019, intr-o scrisoare deschisa adresata bucurestenilor, in care sustine ca presedintele PSD ii uraste pe locuitorii orasului pentru ca a taiat aproape 25% din bugetul Capitalei.

Primarii discuta cu Viorica Dancila pe tema bugetului. Liviu Dragnea anunta sume record pentru comunitatile locale

O delegatie a Asociatiei Municipiilor din Romania a ajuns miercuri la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila pe tema proiectului legii bugetului pe 2019. Din delegatie fac parte.

PENTRU A DISCUTA CU PREMIERUL PE TEMA BUGETULUI PE 2019: O delegatie a Asociatiei Municipiilor a ajuns la Guvern

O delegatie a Asociatiei Municipiilor din Romania a ajuns, astazi, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila pe tema proiectului legii bugetului pe 2019.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, l vom contesta la CCR. ncalca legi, inclusiv Constitutia

Primarul general Gabriela Firea a declarat sambata seara, la Romania TV, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fonduri, proiectul pe 2019 va fi contestat atat la CCR cat si in contencios deoarece, potrivit edilului, sunt incalcate multe legi, inclusiv Constitutia.

Gabriela Firea: Daca Dragnea nu modifica bugetul, il vom contesta la CCR. incalca multe legi

Gabriela Firea a declarat, sambata, ca daca Liviu Dragnea nu va modifica bugetul, astfel incat de la Primaria Capitalei sa nu fie taiate fondurile, proiectul pe 2019 va fi contestat la CCR si in contencios de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )