Libnet.ro
UNICEF

15:15

Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Hotnews Hotnews,
 Firea ii cere lui Iohannis sa discute in CSAT despre poluarea din Bucuresti. Cele trei piste pe care le are Primaria

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, ca a transmis o adresa presedintelui Klaus Iohannis si CSAT in care a solicitat ca situatia poluarii din Bucuresti sa se discute intr-o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Primarul General a afirmat, totodata, ca Primaria are niste piste de posibili poluatori industriali, supozitii care se bazeaza pe anumite informatii . continuă pe Hotnews

Gabriela Firea i-a cerut lui Iohannis convocarea CSAT privind poluarea din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a cerut presedintelui Klaus Iohannis ca si.

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti: Nici dupa trei zile nu stim cine este poluatorul!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, cere organizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in cazul poluarii record care a fost inregistrat in weekend, in Bucuresti.

Gabriela Firea cere CSAT dupa recordul de poluare inregistrat in Bucuresti(VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea cere oerganizarea unei sedinte a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) cu privire la recordul de poluare care a fost inregistrat pe 1 si 2 martie in.

Gabriela Firea cere CSAT pentru poluarea din Capitala: Am asteptat destul. imi pasa de cetatenii Capitalei

Gabriela Firea, primarul Capitalie, a cerut dezbaterea problemei poluarii Bucurestiului din seara de duminica spre luni, in Consiliul Superior al Apararea al Tarii CSAT). Primarul sustine ca institutiile cu atributii in eliminarea fenomenului, in speta Ministerul Mediului, nu si-a facut datoria si a anuntat o lista cu suspecti pentru poluarea din acea noapte.

Viceprimarul Capitalei, despre poluarea din Bucuresti: Nu stim de unde sa o luam, de unde sa stim?

Autoritatile isi paseaza responsabilitatea pentru poluarea record inregistrata luni dimineata in Capitala. in timp ce ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca este responsabilitatea autoritatilor locale, viceprimarul Aurelian Badulescu spune ca nu stie care este sursa: Nu stim de un oronavirus de sa o luam, de unde sa stim?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )