Libnet.ro
UNICEF

23:00

Firea, despre Pasajul Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului

România Liberă România Liberă,
Firea, despre Pasajul Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, referindu-se la Podul Ciurel - Nod Virtutii, ca Munici. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podului Ciurel: Vom demara lucrarile pentru etapa a doua a proiectului, aprobat inca din luna mai

Primarul general, Gabriela Firea a oferit mai multe detalii despre Pasajul Ciurel, intr-o postare pe Facebook. Edilul a explicat ca proiectul a fost gandit in trei etape, in urma cu 14 ani, iar recent a fost.

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: Efectele privind fluidizarea traficului sunt vizibile VIDEO

In urma scandalului legat de podul Ciurel, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, pe Facebook, ca proiectul a fost gandit in urma cu 14 ani in trei etape si ca, in acest moment este finalizata doar prima etapa.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Imagini uluitoare de pe Pasajul Ciurel. Cum se chinuie autobuzele lui Firea sa vireze pe trotuare VIDEO

Pasajul Ciurel pare sa fie un esec din toate punctele de vedere. Dupa ce locuitorii din zona au fotografiat masinile in trafic pe pod si au glumit ca Primaria a facut de fapt cea mai mare parcare suspendata, un cetatean a inregistrat clipa in care un autobuz este fortat sa urce pe trotuar pentru a .

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina.

FOTO Revolutia in trafic, un esec de proportii. Masini bara la bara pe Pasajul Ciurel, care trebuia sa fluidizeze circulatia

Pasajul Ciurel, numit de primarul general Gabriela Firea cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, mai mult a incurcat traficul, in loc sa il descurce. Cetatenii din zona au fotografiat zeci de masini stand bara la bara pe gigantul pod hobanat abia inaugurat.

VIDEO Pasajul Ciurel, esec dupa esec. Autobuzele nu au loc sa vireze si sunt obligate sa urce pe trotuar

Pasajul Ciurel se dovedeste a fi un esec pe toate planurile. Dupa ce locuitorii din zona au fotografiat masinile stand bara la bara pe pod si au glumit ca Primaria a inaugurat de fapt cea mai mare parcare suspendata, un cetatean a filmat momentul in care un autobuz este fortat sa urce pe trotuar pentru a vira pe o bretea a celui mai recent proiect de infrastructura al Bucurestiului.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

incep lucrarile pentru consolidarea si modernizarea cladirii ASE

Ministerul Dezvoltarii a semnat luni contractul de finantare pentru consolidarea, reabilitarea si mo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )