Libnet.ro
UNICEF

16:15

Firea, despre rebeluldin PSD Bucuresti: Suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere

România Liberă România Liberă,
Firea, despre rebeluldin PSD Bucuresti: Suntem prieteni, dar mi-am exprimat punctul de vedere

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, inaintea sedintei Comitetului Exec. continuă pe România Liberă

PSD Bucuresti o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte executiv. Firea si Negoita, propusi pentru functiile de vicepresedinte

PSD Bucuresti a anuntat, miercuri seara, ca a votat in cadrul Biroului Permanent al organizatiei sustinerea Vioricai Dancila pentru functia de presedinte. Pentru functiile de vicepresedinti ai regiunii Bucuresti-Ilfov sunt propusi Gabriela Firea si Robert Negoita.

PSD Bucuresti-Ilfov o sustine pe Viorica Dancila in functia de presedinte executiv

Organizatia regionala PSD Bucuresti-Ilfov a votat in aceasta seara, in cadrul Biroului Permanent comun al organizatiei, o serie de rezolutii in vederea Congresului Extraordinar al PSD din 10 martie 2018, se arata intr-un comunicat al partidului, remis Redactiei.

Firea, despre candidatura lui Negoita pentru un post de vicepresedinte in PSD: Ttrebuie sa ii dam cezarului ce-i al cezarului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, ca il sustine pe primarul Sectorului 3, Robert Negoita, pentru functia de vicepresedinte al partidului din partea regiunii Bucuresti-Ilfov, transmite Agerpres.

Firea, despre candidatura prim-ministrului: O sustin. Am si propus-o, am si dat o rezolutie

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a mentionat, inaintea sedintei CExN al PSD ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de vicepresedinte al partidului din partea regiunii Bucuresti-Ilfov,.

Tutuianu, despre Congresul PSD: Avem nevoie de un document programatic pentru perioada 2018 - 2020; va face referire si la Justitie

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca este necesar Congresul PSD pentru adoptarea unui document programatic pentru perioada 2018 - 2020 si si-a exprimat regretul ca atentia este orientata catre candidaturi, transmite Agerpres. El a precizat ca documentul va face referire la Justitiei.

Codrin Stefanescu, despre Congresul PSD: imi vine sa imi rup hainele de pe mine si sa plang. Unii colegi au primit amenintari

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, apreciaza ca este normal faptul ca in Comitetul Executiv National au fost acceptate toate candidaturile la functiile de conducere, el subliniind, vineri, ca are emotii si ii vine sa isi rupa hainele si sa planga cand vede situatia la care s-a ajuns.

Codrin Stefanescu, acuzatii grave despre Congresul PSD: Sunt candidatii Dragnea si candidatii partidului. Nu sunt acceptate alegeri libere si corecte (VIDEO)

Codrin Stefanescu a lansat acuzatii grave in emisiunea Se intampla acum, realizata de Tudor Barbu, privind felul in care va arata Congresul PSD de sambata. Secretarul general adjunct a acuzat ca Liviu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )