Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, despre ridicarea masinilor din Capitala: Nu ne vom transforma in hingheri

Adevărul Adevărul,
Firea, despre ridicarea masinilor din Capitala: Nu ne vom transforma in hingheri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis miercuri, referitor la proiectul privind ridicarea masinilor parcate neregulamentar, ca angajatii Primariei nu se vor transforma in hingheri de masini, Firea a mai precizat ca prin rectificarea bugetara nu s-au facut taieri, sub nicio forma, de la serviciile publice. continuă pe Adevărul

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Elias din Capitala pentru analize

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu s-a prezentat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala pentru un control de rutina, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Reprezentantii spitalului au precizat ca fostul sef de stat nu a ramas internat.

Panica in trafic! Un autobuz a luat foc pe bulevardul Ghica-Tei din Capitala

Incident socant in trafic! Un autobuz STB a luat foc pe bulevardul Ghica-Tei din Capitala. Soferul a oprit autobuzul si a stins focul cu ajutorul stingatorului. Acesta si-a intrerupt cursa pe traseu.

Primaria Capitalei va ridica masinile stationate neregulamentar pe reteaua principala de strazi din oras. Firea: Nu ne vom transforma in hingheri de masini

Primaria Capitalei va ridica masinile stationate neregulamentar pe reteaua principala de strazi, potrivit unui proiect de hotarare adoptat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Activitatea urmeaza sa fie prestata de Compania Municipala Managementul Transportului Bucuresti. Tariful de ridicare este de 200 lei pentru masinile sub 5 tone, cel de transport 150 lei, iar cel de depozitare de 150 leizi. Hotararea va intra in vigoare in 30 de zile de la data aducerii la cunostinta publica. Primarul Gabriela Firea a declarat ca angajatii primariei nu se vor transforma in hingheri de masini si vor fi ridicate doar autovehiculele care blocheaza accesul la institutiile publice, ambulantele sau mijloacele de transport public, deci cazurile flagrante.

Firea, despre proiectul de rectificare bugetara: Nu s-au pus in pericol serviciile publice

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, referitor la proiectul de pe ordinea de z.

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Masurile pe care le vom lua trebuie sa fie foarte dure. Nu poti sa iei un copil cu forta

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA, ca masurile luate trebuie sa fie foarte dure criticand interventia procurorului. Nu vreau sa acuz parintii adoptivi, dar cred ca nu poti sa iei un copil cu forta a spus premierul.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Avem notele la Capacitate 2019 din Capitala - EDU.RO

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Au fost inregistrate 48 de medii de 10 la evaluarea nationala in Capitala, potrivit site-ului evaluare. edu. ro. Marti au fost afisate rezultatele la.

Detalii despre situatia fetitei din Baia de Arama. Comisia pentru abuzuri discuta petitia privind cazul adoptiei

Comisia pentru cercetarea abuzurilor si pentru petitii a Camerei Deputatilor va lua in discutie marti cazul adoptiei fetitei din Baia de Arama, ca urmare primirii unei petitii, a declarat miercuri,.

Mircea Badea, despre cazul fetei din Baia de Arama: Avem de-a face cu o rapire de persoana in care s-au folosit organe ale statului

Mircea Badea a comentat cazul fetitei din Baia de Arama, care a fost abuzatade autoritati. Avem de-a face cu o rapire de persoana in care s-au folosit organe ale statului. Doamna procuror s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )