Libnet.ro
UNICEF

08:30

Firea despre Spitalul Metropolitan: Se va construi intr-un timp rezonabil

România Liberă România Liberă,
Firea despre Spitalul Metropolitan: Se va construi intr-un timp rezonabil

Primarul General, Gabriela Firea, a facut astazi o serie de declaratii referitoare la afirmatiile fa. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea: Spitalul Metropolitan se va construi intr-un timp rezonabil si nu in 20 de ani

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca Spitalul Metropolitan se va construi intr-un timp rezonabil, in trei ani de la ordinul de incepere a lucrarilor, si nu in 20 de ani. Aceasta a precizat ca Ministerul de Finante a trecut acest termen ca masura birocratica asiguratorie pentru perioada de transfer a terenului.

Gabriela Firea, precizari despre Spitalul Metropolitan: Se va construi in trei ani de la ordinul de incepere a lucrarilor, nu in 20

Primarul General, Gabriela Firea, a facut joi o serie de declaratii referitoare la afirmatiile false, potrivit carora Spitalul Metropolitan se va construi in 20 de ani. La nici 24 de ore de cand am aflat, cu.

Ce spune Gabriela Firea despre termenul de 20 de ani pentru finalizarea Spitalului Metropolitan

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a tinut sa precizeze, joi, ca Spitalul Metropolitan se va construi intr-un termen rezonabil, si nu in 20 de ani, asa cum a trecut Ministerul de Finante in ordonanta de urgenta adoptata.

Purtatorul de cuvant al Guvernului: Spitalul Metropolitan se va realiza in maximum 20 de ani

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, citat de Agerpres. Declaratia a fost facuta in contextul in care Guvernul a aprobat miercuri transferul unui teren aflat in nordul Bucurestiului, din din domeniul public al statului si administrarea Societatii Publice de Televiziune in domeniul public al Municipiului Bucuresti pentru realizarea Spitalului Metropolitan. Acest transfer este realizat in urma insistentelor Primariei Capitalei.

Purtatorul de cuvant al Guvernului: Spitalul Metropolitan se va realiza in maximum 20 de ani/ Guvernul a aprobat prin OUG transferul unui teren aflat in nordul Bucurestiului la Primaria Capitalei pentru spital

Spitalul Metropolitan din Capitala are ca termen de realizare maximum 20 de ani, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, la finalul sedintei de Guvern de miercuri. Declaratia a fost facuta in contextul in care Guvernul a aprobat miercuri, prin Ordonanta de Urgenta, transferul unui teren aflat in nordul Bucurestiului, din domeniul public al statului si administrarea Societatii Publice de Televiziune in domeniul public al Municipiului Bucuresti pentru realizarea Spitalului Metropolitan. Acest transfer este realizat in urma insistentelor Primariei Capitalei.

Terenul necesar pentru Spitalul Metropolitan, trecut in domeniul public al Municipiului Bucuresti

Guvernul a aprobat, miercuri, trecerea in domeniul public al Municpiului Bucuresti a terenului de peste 47. 000 de metri patrati din Soseaua Pipera necesar construirii Spitalului metropolitan. Investitia trebuie realizata in 20 de ani, potrivit News. ro.

Purtatorul de cuvant al Guvernului: Spitalul Metropolitan va fi construit in maximum 20 de ani. Jurnalist: 20 de ani?. Barbu: Asa am inteles din OUG

Executivul a aprobat transferul unui imobil din domeniul public al statului in domeniul public al Municipiului Bucuresti pentru realizarea Spitalului Metropolitan din Capitala. Termenul de realizare a investitiei este de maximum 20 de ani,a anuntat Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )