Libnet.ro
UNICEF

00:07

Firea a facut in 2013 cea mai mare donatie la PSD, de peste 60.000 lei

Antena3 Antena3,
Firea a facut in 2013 cea mai mare donatie la PSD, de peste 60.000 lei

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a facut, in anul 2013, o donatie la PSD in valoare 61. 342 de lei, aceasta fiind cea mai mare suma platita din donatii la partid anul trecut, informeaza Mediafax. Suma. continuă pe Antena3

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial

Cea mai mare grupare de crima organizata din Japonia si-a lansat site-ul oficial. Sindicatul de crima organizata doreste sa utilizeze portalul drept unealta de recrutare pentru organizatiile yakuza,.

DESCOPERIRE incredibila facuta de cercetatorii americani: Ei ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei

Microbii care produc metan, un gaz cu un puternic efect de sera, ar fi putut sa declanseze cea mai mare extinctie din istoria Terrei, petrecuta in urma cu 252 de milioane de ani, care a determinat disparitia.

Antonescu: Aderarea Romaniei la NATO, cea mai mare reusita diplomatica si istorica.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, in plenul Parlamentului, ca apartenenta Romaniei la NATO este probabil cea mai mare reusita diplomatica si istorica a tarii noastre si a multumit Armatei, cetatenilor romani, dar si Regelui Mihai I si fostului presedinte Emil Constantinescu, informeaza Mediafax. In numele PNL, vreau sa multumesc tuturor acelor personalitati publice, oameni politici, lideri politici, membri ai guvernelor, parlamentari, diplomati care au lucrat pentru ca .

Cea mai mare banca din Rusia a oprit acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice

Cel mai mare grup bancar din Rusia, Sberbank, a suspendat temporar acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice dar expertii sustin ca celelalte banci rusesti nu vor adopta decizii similare, transmite site-ul rt. com, citat de Agerpres. Institutiile de creditare din Rusia nu sunt pe punctul de a suspenda acordarea de imprumuturi in valuta persoanelor fizice deoarece tocmai au simplificat operatiunile de creditare, apreciaza expertii, care adauga ca decizia Sberbank are mai mult caracter politic.

Romania, cea mai mare rata a deceselor in accidente rutiere din UE. Cati bani de la buget arde moartea pe sosele

Rata deceselor in accidente rutiere produse anul trecut in Romania, 92 de morti la un milion de locuitori, a scazut cu 9% fata de 2012, insa este, in continuare, cea mai ridicata din UE, unde media acestui indicator este 52, arata Comisia Europeana CE).

Salonul Auto Moto 2014: Noutati la cea mai mare expozitie auto din Romania

Salonul Auto Moto SAM), deschis publicului larg in perioada 2-6 aprilie, in Piata Constitutiei, din Bucuresti, ajunge anul acesta la cea de a treia editie. Peste 25 de marci auto vor fi reprezentate, unele modele fiind abia lansate in show-roomurile din Romania, alaturi de importatori de componente auto sau firme care ofera servicii de finantare cu reduceri speciale pentru acest eveniment.

Zimbraria Neagra, cea mai mare din tara, ar putea fi extinsa pentru ca animalele nu mai au loc

Zimbraria Neagra, de la Bucsani, judetul Dambovita, a devenit neincapatoare pentru cele 49 de exemplare, care traiesc intr-un tarc de 163 de hectare. Romsilva isi propune sa gaseasca solutii pentru ca.

Zimbraria Neagra, cea mai mare din tara, ar putea fi extinsa pentru ca animalele nu mai au loc

Zimbraria Neagra, de la Bucsani, judetul Dambovita, numara 49 de exemplare, care traiesc in semilibertate si pot fi si admirate de vizitatori, intr-un tarc de peste 160 de hectare, care a devenit insa neincapator.

Cel mai MARE semn ca RUSIA este in declin economic. E campion in distrugerea valorii. RUSIA A ESUAT

Concernul rus de stat Gazprom avea in 2007, in plin boom al pietei materiilor prime, un obiectiv grandios: sa ajunga compania cu cea mai mare valoare din lume in sapte ani, dar a gafat cu doar 910 miliarde dolari,.

FOTO Atac armat in cea mai mare baza militara din SUA, soldat cu trei morti si 16 raniti. Atacatorul s-a sinucis

Un atac armat a avut loc miercuri intr-o baza militara din Texas in urma caruia cel putin patru persoane au murit, inclusiv atacatorul, si alte 16 au fost ranite, potrivit CNN, la mai putin de la cinci ani dupa ce un alt militar a deschis focul in cadrul aceleiasi unitati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )