Libnet.ro
UNICEF

22:15

Firea nu mai vrea evenimente de week-end care paralizeaza centrul Capitalei

România Liberă România Liberă,
Firea nu mai vrea evenimente de week-end care paralizeaza centrul Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, spune ca nu mai doreste strazi din centrul Capitalei blocate cu activitati de weekend si a anuntat ca le va comunica oficial acest lucru directorilor din institutie care au dat aprobari pentru astfel de evenimente stradale. continuă pe România Liberă

Pont de week-end: Locul in care Dunarea paraseste Serbia si intra in Romania. 10 euro cazare pe noapte plus un mic dejun

Cei care vor sa aiba parte de un week-end inedit, nu foarte departe de casa, fara costuri foarte mari, dar civilizat, pot opta pentru o iesire pe Dunare, in Serbia.

Restrictii de circulatie in Bucuresti. Pe unde circulam in week-end

In fiecare week-end din perioada 01. 2016, vor avea loc activitati sportive in cadrul proiectului Via Sport. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand din ziua de vineri ora 22:00 pana duminica ora 14:00, pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei si pe str. Monetariei.

Gabriela Firea nu mai vrea strazi din centrul Capitalei blocate cu activitati de weekend. Ce decizie a luat

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, la Antena 3, ca nu mai doreste strazi din centrul Capitalei blocate cu activitati de weekend. Chiar in acest weekend, circulatia.

Cum pot face romanii bani din Brexit. Solutia gasita intr-un week-end de un ardelean

Noi avem un plan, asa se numeste proiectul unei echipe din Cluj care ofera o solutie neasteptata tinerilor antreprenori din Anglia: mutarea in Transilvania. Da, in acea Transilvanie pe care strainii o vad drept taramul lui Dracula si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )