Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea, replica pentru Nicusor Dan: Nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar

Antena3 Antena3,
Firea, replica pentru Nicusor Dan: Nu da doi bani pe colegii sai din primarie si pe adevar

Senatorul PSD, Gabriela Firea a raspuns atacului lansat pe Facebook de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, care o acuza ca pe durata mandatului ei, s-a folosit de institutie in interes personal pentru a da in judecata pe cei care au criticat-o de-a lungul timpului. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea. Ce dosare i-a anulat: Noul Bucuresti inseamna transparenta

Luni, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook, in care anunta ca Primaria Bucurestiului renunta la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si a opozantilor, care acum se afla pe rolul instantei. Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea Pe contul sau de Facebook, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca Primaria .

Nicusor Dan renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti printre care: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurentiu Sirbu, Oana Costea, Adevarul, Libertatea, Catalin Deaconescu, Gigel Stirbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa. Primaria Capitalei este parte in aceste litigii.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei va renunta la procesele deschise de Gabriela Firea impotriva jurnalistilor si politicienilor care au criticat-o

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca municipalitatea va renunta la actiunile in justitie pornite de vechea administratie Gabriela Firea impotriva unor jurnalisti sau persoane.

Nicusor Dan: Am decis ca Primaria Generala sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor

Nicusor Dan a anuntat luni ca a decis ca Primaria Capitalei sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si a opozantilor, care se afla in prezent pe rolul instantei. Consider ca este inacceptabil sa te folosesti de o institutie publica pentru imaginea ta si, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprima un alt punct de vedere, a adaugat edilul general.

NICUSOR DAN: Am decis ca PMB sa renunte la procesele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor

Primarul general, Nicusor Dan, a declarat ca a decis ca Municipalitatea sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor si care se afla in prezent pe rolul instantei.

Gabriela Firea: Mare pacat de toti romanii care si-au pus speranta in vremuri mai bune, dar au venit vremuri crancene!

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a compromis in totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicusor Dan inseamna rautate, incompetenta, abuz, considera prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea.

Decizie dupa 9 ani in procesul privind anularea certificatului de descarcare arheologica a Masivului Carnic din Rosia Montana. Legatura cu Nicusor Dan

Dupa 9 ani de proces, Tribunalul Buzau a respins in 10 decembie 2020 cererea unor ONG-uri din Cluj-Napoca si Bucuresti privind anularea certificatului de descarcare de sarcina arheologica pentru Masivul Carnic emis de Diectia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )