Libnet.ro
UNICEF

09:15

Firea si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti: Dragnea si-a lichidat adversarii din partid

Adevărul Adevărul,
Firea si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti: Dragnea si-a lichidat adversarii din partid

Gabriela Firea a anuntat, luni, ca si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti, unde era presedinte interimar. Primarul general era aproape de a-si pierde aceasta functie in sedinta conducerii PSD, aceasta urmand sa fie inlocuita cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea a demisionat din fruntea PSD Bucuresti: Daca Dragnea ar fi depus atata energie, cum a depus pentru a ma lichida pe mine din punct de vedere politic, probabil erau finalizate autostazile (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat luni, inainte de sedinta de Comitet Executiv al PSD, ca si-a inaintat de demisia din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest ca Liviu Dragnea blocheaza de.

Surse: Dragnea o mazileste azi pe Firea. Cine va fi noul sef al PSD Bucuresti si ce alte schimbari urmeaza

Liderul PSD Liviu Dragnea o va schimba pe Gabriela Firea de la sefia organizatiei Bucuresti, una dintre cele mai puternice din tara, sustin surse din PSD pentru Adevarul. Decizia a fost luata duminica, intr-o intalnire restransa la care au participat liderul PSD si apropiatii sai. Sedinta CEx va consfinti azi mazilirea Gabrielei Firea.

Gabriela Firea: Mi-am depus demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani.

DOCUMENT Gabriela Firea a demisionat din functia de presedinte interimar PSD Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat luni ca a demisionat din functia de presedinte interimar la PSD Bucuresti, ca o forma de protest pentru faptul ca Liviu Dragnea a blocat alegerile la acesta organizatie timp de doi ani. Vezi in articol demisia depusa de Gabriela Firea.

Gabriel Mutu, noul presedinte PSD Bucuresti. Primarul Sectorului 6, un apropiat al lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a fost numit presedinte interimar al PSD Bucuresti, dupa demisia Gabrielei Firea. Acesta este un apropiat al sefului PSD, Liviu Dragnea. De asemenea, el considera.

Gabriela Firea: Am demonstrat ca nu functia il face pe om! Sub nicio forma nu imi dau demisia din PSD

Gabriela Firea a demisionat din functia de vicepresedinte PSD, dupa ce renuntase la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. E o decizie solidara cu colegii mei din Bucuresti si din Ilfov care.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi / Firea a ramas fara functii

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca va fi numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor patru ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general.

LIVE TEXT CEx PSD: Paul Stanescu a fost remaniat, alaturi de alti ministri. Ilan Laufer, noul ministru al Dezvoltarii / Olguta Vasilescu trece de la Munca la Transporturi

Comitetul Executiv National al PSD a votat luni remanierea lui Paul Stanescu si a altor cinci ministri din guvernul Dancila, dupa ce la sedinta precedenta i-a exclus din partid pe alti grei ai partidului, Adrian Tutuianu si Marian Neacsu. Este asteptata si sanctionarea Gabrielei Firea, care insa si-a dat demisia de la sefia PSD Bucuresti inainte de sedinta, ea avand si functia de vicepresedinte. S-a stabilit de asemenea ca actualul secretar general adjunct, Codrin Stefanescu, sa devina noul secretar general. 20 Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, a confirmat pentru HotNews. ro ca a fost numit ministrul Dezvoltarii Regionale in locul lui Stanescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )