Libnet.ro
UNICEF

17:00

Firea: Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Capitala

Antena3 Antena3,
Firea: Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Capitala

Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare, ce intra in vigoare de la 1 decembrie, se arata intr-un comunicat al PMB transmis sambata. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Am semnat contractul. Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Capitala

Primarul general Gabriela Firea a semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare, ce intra in vigoare de la 1 decembrie, se arata intr-un comunicat al PMB transmis sambata.

Termoenergetica este noul operator termic al Bucurestiului

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat ca de la 1 decembrie Termoenergetica este noul operator de energie termica din Capitala. Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul de delegare a gestiunii serviciului de termoficare azi, potrivit unui comunicat de presa.

Termoenergetica anunta finalizarea lucrarii la avaria din zona Fundeni, urmand ca agentul termic sa ajunga la consumatori

Termoenergetica, noul operator de termie din Capitala, anunta ca avaria din zona Fundeni a fost finalizata, in prezent lucrandu-se la la incarcarea instalatiei, astfel incat agentul termic sa ajunga la consumatori.

Firea: Termoenergetica a preluat, in integralitate, activitatea RADET

Compania Municipala Termoenergetica a preluat, in integralitate, activitatea RADET, angajatii si obligatiile contractuale ale fostei regii, a anuntat sambata, pe Facebook, primarul Gabriela Firea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )