Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firea a trimis Corpul de control la Apa Nova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea a trimis Corpul de control la Apa Nova

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca a cerut Corpului de control sa faca verificari dupa incidentul legat de potabilitatea apei din Bucuresti. Vreau mai multe informatii despre poluator, cum s-a deversat acea cantitate de amoniu, cum s-a ajuns ca Apa Nova sa fie nevoita sa curete apa cu clor, spune Firea. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea trimite Corpul de Control la Apa Nova, dupa scandalul apei de baut din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, ca a dat o dispozitie ca reprezentantii Corpului de Control al primarului general sa verifice situatia de la Apa Nova. Am luat toate masurile.

Rovana Plumb a trimis corpul de control la Portul Constanta

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a trimis, marti, Corpul de Control al ministrului la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta SA CN APMC. Potrivit Ministerului Transporturilor, motivul controlului ar fi verificarea modului in care a fost respectata legislatia privind guvernanta corporativa.

Viorica Dancila a trimis corpul de control la Tarom pentru a verifica modul n care au fost vndute doua aeronave Airbus A310

Premierul Viorica Dancila a cerut luni o actiune de control la Compania Nationala de Transporturi Aeriene TAROM S. Astfel, Corpul de control al prim-ministrului urmeaza sa verifice printre altele si modul in care au fost vandute in 2018 doua aeronave Airbus A310.

Premierul a trimis Corpul de control la Tarom

Premierul Viorica Dancila a trimis, luni, Corpul de control al prim-ministrului la compania nationala aeriana Tarom. Controlul vizeaza, printre altele, modul in care au fost instrainate, anul trecut, doua aeronave Airbus A310.

Nou scandal la CN Porturi Maritime Constanta. Rovana Plumb a trimis Corpul de Control

Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor, a cerut, marti, Corpului de Control efectuarea unei verificari la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta SA CN APMC.

Gabriela Firea, in scandalul privind apa potabila din Bucuresti: Corpul de control sa inceapa o analiza

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a trimis Corpul de Control la Apa Nova sa verifice daca a fost sau nu depasita doza permisa de clor din apa de la robinet a bucurestenilor. Toate acestea dupa ce miercuri seara Apa Nova si Ministerul.

Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom: Care este motivul

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de control la Tarom sa verifice cum au fost vandute doua dintre aeronavele Airbus A310, anul trecut. in replica, directorul general al companiei spune ca ancheta.

Rovana Plumb a trimis Corpul de Control la Portul Constanta

Ministrul intermediar al Transporturilot, Rovana Plumb a trimis Corpul de Control la Portul Constanta. Motivul controlului ar fi verificarea modului in care a fost respectata legislatia privind guvernanta.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de control la Administratia Porturilor Maritime

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a trimis Corpul de control la Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime Constanta pentru a verifica inclusiv modul in care a fost implementata guvernanta corporativa, a anuntat, marti, ministerul.

Gabriela Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a recomandat bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet: Voi trimite Corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/ Apa Nova: Nu a fost niciun risc pentru populatie, apa este potabila

Primarul Gabriela Firea a anuntat joi ca trimite Corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova este potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a declarat Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a cerut bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet, care miroase puternic a clor, pentru baut, prepararea hranei sau igiena personala. Mai mult, Gabriela Firea a sustinut ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat. La randul lor, reprezentantii Apa Nova au sustinut ca apa furnizata bucurestenilor este potabila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )