Libnet.ro
UNICEF

20:00

Firea: Voi candida la Primaria Generala a Capitalei din partea PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firea: Voi candida la Primaria Generala a Capitalei din partea PSD

Gabriela Firea a anuntat, ieri, la un post de televiziune, ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei din partea Partidului Social Democrat. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan, desemnat candidat la Primaria Capitalei din partea USR Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost desemnat, sambata, drept candidat al filialei USR Bucuresti pentru Primaria Capitalei, informeaza G4 Media. Anuntul a fost facut de presedintele interimar al.

Valentina Pelinel a primit o surpriza din partea lui Borcea, de ziua ei. Cine a venit la petrecere. Toti au intors capul dupa ea Patrick cu iubita lui super sexy

A fost mare petrecere in familia lui Cristi Borcea. Sotia lui, Valentina Pelinel, a primit o mare surpriza din partea sa, de ziua ei. Cum a surprins-o si cine s-a prezentat la eveniment? Valentina Pelinel a primit o surpriza din partea lui Borcea, de ziua ei in data de 8 decembrie, Valentina Pelinel, a implinit .

Lovitura puternica pentru Romania din partea UE. Corina Cretu a facut anuntul ingrijorator. Ce se intampla de la 1 ianuarie 2021

Corina Cretu a facut un anunt ingrijorator, sambata, la Iasi, in ceea ce priveste bugetul Uniunii Europene pentru 2021-2027. Eurodeputata sustine sa bugetul UE ar putea fi micsorat, iar drept urmare e posibil ca Romania sa primeasca mai putini bani. Romania ar putea primi mai putini bani de la UE Corina Cretu a declarat ca .

Firea: Voi supune aprobarii CGMB o noua solicitare catre Guvern de transferare a Centurii Capitalei la PMB

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat ca, la prima sedinta a CGMB, va supune aprobarii consilierilor generali o noua solicitare catre Guvern de a trece Centura Capitalei de la CNAIR la PMB.

Recomadare din partea CEDO pentru sistemul penitenciar din Romania

Comitetul de Ministri a emis o decizie de recomandare asupra sistemului penitenciar din tara noastra. Hotararea a fost luata joi, in cadrul reuniunii Comitetului Delegatiilor Ministrilor in format Drepturile Omului, de la Strasbourg.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )