Libnet.ro
UNICEF

16:00

O firma care apare in dosarul de evaziune de 35 mil. euro a avut contract de lucrari la SJU Ploiesti

Adevărul Adevărul,
O firma care apare in dosarul de evaziune de 35 mil. euro a avut contract de lucrari la SJU Ploiesti

O firma cu un singur angajat si al carei nume apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro, in care sunt cercetati fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu si Razvan Alexe, a castigat un contract de lucrari la SJU Ploiesti in valoare de 2,4 milioane lei, la care a renuntat insa dupa cateva luni, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

O firma care apare in dosarul de evaziune de 35 milioane de euro a avut contract de lucrari la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti

O firma cu un singur angajat si al carei nume apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro, in care sunt cercetati fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu si Razvan Alexe, a castigat un contract de lucrari la SJU Ploiesti in valoare de 2,4 milioane lei, la care a renuntat insa dupa cateva luni, relateaza Mediafax.

O firma care apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro a avut contract de lucrari la SJU Ploiesti

O firma cu un singur angajat si al carei nume apare in dosarul de evaziune de 35 de milioane de euro, in care sunt cercetati fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu si Razvan Alexe, a castigat un contract de lucrari la SJU Ploiesti in valoare de 2,4 milioane lei, la care a renuntat insa dupa cateva luni, informeaza Mediafax.

eMag, vanzari de 2,5 mil. euro de Black Friday in Bulgaria

EMag. bg , filiala din Bulgaria a jucatorului autohton, organizeaza vineri Black Friday in tara vecina. Compania a generat vanzari de 2,5 mil. euro in primele patru ore ale evenimentului.

NEPI doreste sa atraga 35 milioane euro pentru trei potentiale achizitii

Fondul de investitii New Europe Property Investments NEPI) intentioneaza sa atraga 35 milioane euro printr-o majorare de capital, pentru trei potentiale achizitii, se arata intr-un comunicat de presa al NEPI remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

VIDEO Un britanic a aruncat un hard disk pe care avea 7.500 bitcoin, fara a se gandi ca acestea vor valora intr-o zi 5,5 mil euro

Un tanar britanic cauta cu disperare un hard disk pe care l-a aruncat fara a se gandi ca cele 7. 500 de monede virtuale bitcoin care se aflau pe el vor ajunge sa valoreze milioane de euro, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )