Libnet.ro
UNICEF

19:30

Firma IT: Care sunt cele mai importante softuri pentru IMM-uri in perioada urmatoare

Hotnews Hotnews,
 Firma IT: Care sunt cele mai importante softuri pentru IMM-uri in perioada urmatoare

Digitalizarea a fost instrumentul suport care, in ultima jumatate de an, a facut ca numeroase companii sa isi mentina afacerile pe linia de plutire. Companiile mici si mijlocii au fost cele mai deschise la a adopta noi solutii tehnologice, arata analiza unei firme IT romanesti. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai rele zodii. Stai departe de un Varsator suparat! Te va rani emotional

Asa cum nu exista perfectiune, nu exista nicio zodie care sa nu fie inzestrata si cutrasaturi de caracter negative si defecte. Cunoasterea trasaturilor cu care sunt inzestrati oamenii in functie de.

Idei de afaceri: Site de inchirieri de gadgeturi. Cum functioneaza si care sunt cele mai cautate produse

Doi tineri pasionati de tehnologie au lansat recent o platforma de unde atat persoanele fizice cat si firmele pot sa inchirieze gadgeturi. Proiectul a fost implementat in doar cateva luni, dupa o investitie de 75. 000 de euro.

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Cele mai cancerigene alimente pe care romanii le consuma des. Cat rau iti fac, de fapt

Avertisment ingrijorator pentru romani! Specialistii au dezvaluit care sunt cele mai cancerigene alimente. Din nefericire, pe lista apar multe produse pe care romanii le consuma des, chiar zilnic. Ce boli cauzeaza? Top 5 cele mai cancerigene alimente. Multi romani le consuma zilnic Cosul de cumparaturi al romanilor este plin de alimente cancerigene. Specialistii au facut .

Ce surpriza! Cand se fac cele mai multe accidente rutiere. Atentie, soferi, momentul este unul total neasteptat

Pe sosele. accidente cu autovehicule sunt experiente destul de frecvente. Unii soferi au vazut accidente de masina in timp ce conduceau. Altii au experimentat ei insisi. Cu toate acestea, exista unele situatii, zone si momente ale zilei in care soferii sunt mai vulnerabili la confruntarea cu o coliziune. Cand se fac cele mai multe accidente .

Horoscop. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste sunt astea. Oare a ta se numara printre ele?

Daca simti ca norocul te-a uitat si nu ti-ai gasit inca jumatatea, atunci s-ar putea sa faci parte dintre zodiile ghinioniste in dragoste. Astrologii au realizat topul nativilor cu nesansa la capitolul iubire! Horoscopul celor mai ghinioniste zodii in dragoste Daca te-ai plictisit sa iti astepti sufletul pereche si sa privesti in jurul tau cupluri .

Nelu Tataru: Am avut 559 de focare desfasurate in intreaga tara. Unde se formeaza cele mai multe focare de infectie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, pentru B1 TV, ca cele mai multe focare de Covid-19 sunt formate la persoane din unitatile institutionalizate pentru batrani si copii, urmatoarele fiind.

Alegeri locale 2020. Politicienii care aspira la cele mai inalte functii in Neamt

Pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Neamt si-au depus candidatura sase persoane, dar cu sanse reale sunt doi dintre ei.

Cele mai frumoase femei trecute de 50 de ani. 8 doamne care arata traznet, chiar si la asemenea varste

Unele dintre vedetele trecute de 50 de ani, arata din ce in ce mai bine, desi au mai mult de o jumatate de secol de viata. Ele se situeaza in topurile celor mai atragatoare si dorite femei din lume. Cateva dintre acestea chiar mai bine decat femeile de 30 de ani. Iata 8 doamne care .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )