Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firme cu angajati part-time vor plati mai mult la contributii (proiect de ordonata)

Hotnews Hotnews,
 Firme cu angajati part-time vor plati mai mult la contributii (proiect de ordonata)

Firmele vor plati contributiile sociale calculate la valoarea intreaga a salariului minim brut pentru angajatii cu fractiuni de norma care nu depasesc salariul minim, incepand cu veniturile pe august 2017, prevede un proiect de ordonanta simpla pregatit de Guvern. continuă pe Hotnews

Firme cu angajati part-time vor plati mai mult la contributii (proiect de ordonanta)

Firmele vor plati contributiile sociale calculate la valoarea intreaga a salariului minim brut pentru angajatii cu fractiuni de norma care nu depasesc salariul minim, incepand cu veniturile pe august 2017, prevede un proiect de ordonanta simpla pregatit de Guvern.

Superbet Betting and Gaming a avut pe statul de plata cu 1.473 de angajati mai mult anul trecut

Superbet Betting and Gaming SA a avut pe statul de plata cu 1. 473 de angajati mai mult in 2016 fata de 2015, iar lunar angajeaza in medie 50 de noi oameni, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Soferii cu un comportament adecvat primesc un discount de 50% la RCA; cei cu risc ridicat vor plati pana la 180%

Cei care au comportament adecvat in trafic vor primi un bonus la RCA de 50%, iar persoanele care au un comportament inadecvat vor plati pana la 180%, a declarat luni vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Cornel Coca Constantinescu, potrivit Agerpres.

Cercetatori: Coreea de Nord ar putea avea mai mult plutoniu decat se estimeaza

Phenianul pare sa fi produs, pentru programul sau de armament, mai mult plutoniu decat se estima pana acum, reiese din imagini cu principalul complex nuclear din Coreea de Nord, potrivit site-ului 38 North, care apartine de Universitatea John Hopkins din Washington.

Romanii bogati adora luxul la volan: au cheltuit de trei ori mai mult pe masini scumpe noi anul acesta

Criza a trecut pentru romanii bogati, numarul inmatricularilor de masini de lux noi este in primele 6 luni de aproape trei ori mai mare decat in urma cu un an. In Romania au fost inmatriculate anul acesta 45 de masini exclusiviste noi, fata de 18.

Un atac informatic la nivel global ne-ar putea costa mai mult decat am crede

Un atac informatic ce s-ar propaga la nivelul intregii planete ne-ar costa la fel de mult precum dezastrele naturale de amploare. Informatiile vin din cadrul unui raport alcatuit de Lloyds of London si redactat in parteneriat cu firma de analiza de risc Cyence. Acestia au analizat potentialele pierderi economice care ar urma pe fondul spargerii [].

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )