Libnet.ro
UNICEF

17:00

Firme care au emis cecuri fara acoperire sau cu actionari anchetati de DNA, printre cei mai ...

România Liberă România Liberă,
Firme care au emis cecuri fara acoperire sau cu actionari anchetati de DNA, printre cei mai ...

18,88 de milioane de euro. Aceasta este suma totala incasata, in 2013, de primii cinci mari beneficiari de subventii de la bugetul UE si cel al Romaniei, pentru bunastarea animalelor porcine, conform datelor furnizate de Agentia de Interventii si Plati pentru Agricultura. Dintre acestia doar doua sunt societati cu capital romanesc, restul avand actionari cetateni libanezi si companii din SUA si Cipru. Cine a mizat pe agricultura romaneasca? Portretul investitoriloreste conturat de . continuă pe România Liberă

Perchezitii la firme care au legatura cu deputatul Catalin Radulescu (PSD).

Procurorii DNA fac perchezitii la mai multe firme care au legatura cu deputatul PSD Catalin Radulescu, conform B1TV. Descinderile se desfasoara in judetul Arges. Firmele nu sunt pe numele parlamentarului. Anchetatorii verifica documentele acestor societati comerciale. Stire in curs de actualizare.

UPDATE. Perchezitii la locuinta deputatului Catalin Radulescu (PSD) si la firme care au ...

Deputatul PSD Catalin Radulescu, vizat de o ancheta a DNA in care au loc perchezitii la una din firmele sale, spune ca stia de vineri despre aceasta actiune pusa la cale, el sustinand ca nu are de ce sa ii fie teama si adaugand: Sa le fie teama altora de ce pot eu sa spun, informeaza Mediafax. Stiu exact ce s-a pus la cale si de catre cine, chiar de vineri. Ei s-au dus acolo cu presa, a fost totul aranjat, stiam de vineri ca vor fi o multime de actiuni impotriva mea. Nu vreau sa .

CEFF, stampila care atesta alimentele fara E-uri periculoase.

La inceputul lunii februarie, a fost lansat in Romania sistemul CEFF, Certified E-Friendly Food, care atesta faptul ca produsele alimentare inscriptionate cu aceasta stampila nu contin conservanti, indulcitori, coloranti artificiali sau glutamati cu potential periculos sau controversati, conform studiilor expertilor. Aceasta initiativa este o premiera pe piata romaneasca si vine ca raspuns la studiile efectuate la nivel national, care au aratat nevoia tot mai mare a consumatorilor de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )