Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firmele cu capital integral romanesc au cele mai mari restante la plata furnizorilor. RADET, printre campionii platilor restante

Adevărul Adevărul,
Firmele cu capital integral romanesc au cele mai mari restante la plata furnizorilor. RADET, printre campionii platilor restante

Platile restante la furnizori s-au mentinut si anul trecut la un nivel record, de peste 50 de miliarde de lei, iar cele mai mari restante apartin firmelor cu capital integral romanesc, atat companiile straine, cat si cele cu capital mixt sau cele de stat fiind mai bune-platitoare. continuă pe Adevărul

Contoarele electrice inteligente pot inregistra consumuri mult mai mari decat ar fi normal

O serie de teste de laborator efectuate de cercetatori olandezi arata ca o serie de contoare electrice inteligente pot oferi citiri mult mai mari decat ar fi normal.

Cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, intre 23-26 martie, la Romexpo: Maraton expozitional de constructii, ambientari, amenajari peisagistice si instalatii (FOTO)

Romexpo organizeaza intre 23 si 26 martie 2017 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si.

Telefoanele mobile, cele mai reclamate la Protectia Consumatorului

Cele mai multe reclamatii care se inregistreaza la Protectia Consumatorului se refera la telefonia mobila. Astel, potrivit statisticilor CJPC, telefonul mobil a devenit cel mai vandut, dar si cel mai reclamat produs.

VIDEO Indian Wells - Cele mai frumoase lovituri reusite in turneul californian: Federer, Murray, Djokovic si Del Potro, printre evidentiati

Site-ul oficial al ATP a ales cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul masculin de simplu). Andy Murray, Juan Martin del Potro, Nick Kyrgios, Novak Djokovic si Roger Federer au fost doar cativa din jucatorii care au impresionat publicul american prin executiile lor.

Peste 21.000 de locuri de munca disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Sibiu, Arad si Timis, iar cele mai putine in Suceava, Giurgiu si Caras-Severin, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Aproape 1,2 milioane de pasapoarte au fost eliberate in 2016, cele mai multe din ultimii sase ani

Aproape 1,2 milioane de pasapoarte au fost eliberate in 2016, cele mai multe din ultimii sase ani, numarul fiind aproape dublu fata de cererile din 2010. in primele doua luni ale acestui an au fost depuse peste 220. 000 de cereri de eliberare a pasapoartelor simple electronice, a anuntat, duminica, Ministerul Afacerilor Interne.

Cine e fotbalistul care a pierdut-o din mana pe Adriana Lima, una dintre cele mai frumoase femei din lume

Frumoasa Adriana Lima, unul dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, se libera dupa ce s-a despartit de ultimul ei iubit.

Potopul El Nino s-a abatut asupra Peru: 72 de morti in cele mai grave inundatii din aceasta tara FOTO VIDEO

72 de morti, 11 disparuti si peste 12. 000 de case distruse. Este ultimul bilant al celor mai grave inundatiilor din Peru. Ploile puternice nu mai inceteaza din luna februarie, iar oamenii sunt disperati, mai ales ca meteorologii au anuntat precipitatii masive si pentru urmatoarele saptamani.

Nucile din Republica Moldova, cele mai bune din lume

Nuca moldoveneasca este cea mai buna din lume. Exista ceva intre Prut si Nistru care face nucile moldovenesti mai bune decat restul, a declarat pentru IPN Constantin Gajim, director executiv al Uniunii asociatiilor producatorilor de culturi nucifere din Moldova UAPCNM).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )