Libnet.ro
UNICEF

08:45

FIRMELE DE CONSTRUCTII: Din datele pe care le avem, va fi recesiune.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIRMELE DE CONSTRUCTII: Din datele pe care le avem, va fi recesiune.

Reprezentantii Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii FPSC) au avertizat, joi, ca actuala criza din domeniul constructiilor ar putea impringe economia in recesiune, si cer Guvernului subventii si facilitati fiscale pentru a putea mari salariile muncitorilor din constructii si a opri exodul angajatilor in strainatate, precum si un salariu minim in constructii de 500 de euro, la o impozitare totala de 20%, redusa de la circa 45% in prezent. continuă pe Ziarul Bursa

Un judecator ataca legea din Mississippi care interzice avortul dupa 15 saptamni

Un judecator federal american a atacat marti o lege din Mississippi, care interzice avorturile dupa 15 saptamani, declarand ca in mod neechivoc incalca drepturile constitutionale ale femeilor, scrie Reuters.

Detalii explozive din ancheta care o vizeaza pe Carmen Iohannis

Detalii explozive din ancheta care o vizeaza pe Carmen Iohannis. Procurorul Lazar, cel care se ocupa de dosarul chiriei incasate de sotii Iohannis de pe urma imobilului pierdut, intarzie sa o citeze din nou pe pr.

Comitetul Evreiesc American, dupa ce Laufer l-a facut antisemit pe Iohannis: Nu retragem decoratia oferita presedintelui Romaniei, pentru care avem un mare respect

Rabinul Andrew Baker, directorul Comitetului Evreiesc American, organizatie care anul trecut i-a oferit lui Klaus Iohannis distinctia Lumina Popoarelor, a vorbit despre acuzatiile pe care Ilan Laufer i le-a adus.

Ce a patit o profesoara din Bucuresti care le spunea elevilor ca sunt sclavii ei

O profesoara de Educatie Tehnologica de la Scoala Sfantul Andrei din Capitala, acuzata de parinti ca are un limbaj neadecvat si un comportament agresiv cu elevii, a ramas fara contract de munca. in.

Ce s-a intamplat cu femeia din Ploiesti care ameninta calatorii dintr-un autobuz cu un cutit

Magdalena Irimia 44 de ani) femeia cu probleme psihice care in iarna anului trecut a amenintat cu un cutit calatorii dintr-un autobuz din Ploiesti a fost condamnata pentru faptele sale. Din cauza afectiunilor me.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )