Libnet.ro
UNICEF

12:45

Firmele din HoReCa vor fi scutite 90 de zile de la plata impozitului specific

România Liberă România Liberă,
Firmele din HoReCa vor fi scutite 90 de zile de la plata impozitului specific

Companiile care activeaza in industria ospitalitatii vor fi scutite de la plata impozitului specific. continuă pe România Liberă

Guvernul Orban ar putea scuti firmele din HoReCa de plata impozitului pentru o perioada de 90 de zile. TVA la livrarile de echipamente anti-coronavirus ar putea fi eliminata

Guvernul Orban planuieste sa scuteasca firmele din sectorul HoReCa, care cuprinde turismul hotelier, restaurantele si alte spatii de acest gen, de plata impozitului pentru o perioada de 90 de zile, arata un.

Noul val de cazuri de COVID-19 din pietele din Beijing, dupa 56 de zile de pauza, se extinde la Liaoning Beijingul nu se va transforma intr-un al doilea Wuhan

Pe 12 iunie, China a confirmat primele cazuri de coronavirus din Beijing, dupa 56 de zile consecutive de pauza. Odata cu depistarea noilor imbolnaviri, administratia locala din Beijing a inchis doua piete de pr.

Sectorul Horeca ar putea fi scutit de impozitul specific pentru 90 de zile Alta masura: Plata taxelor poate fi amanata pana pe 25 octombrie (proiect MFP)

In acest an, firmele din sectorul Horeca ar putea sa nu mai plateasca impozitul specific in 2020, pentru 90 de zile, conform unui proiect pus in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice MFP). Proiectul mai are, printre altele, masuri pentru pacanele. IMPORTANT: masurile pentru pacanele au un impact negativ mai mare in buget decat cele pentru HORECA. Pe de alta parte, una dintre cele mai importante masuri pentru restul contribuabililor este ca se va putea amana plata taxelor inca o perioada.

Cercetatorii din Singapore vor incepe in august sa testeze pe oameni un vaccin impotriva COVID-19

Oamenii de stiinta din Singapore, care testeaza un vaccin impotriva COVID-19 dezvoltat de compania americana Arcturus Therapeutics, vor incepe testele pe pacienti umani in luna august.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )