Libnet.ro
UNICEF

22:45

Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Hotnews Hotnews,
 Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile. Pe fondul accentuarii blocajului financiar, lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare, avertizeaza analistii unei firme de consultanta. continuă pe Hotnews

ANALIZA Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile. Pe fondul accentuarii blocajului financiar, lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc.

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

Un nou fenomen mortal ia amploare in Romania! Tot mai multi tineri se drogheaza cu otrava

Un nou fenomen ingrijorator ia amploare in Romania, iar autoritatile par sa nu aiba vreo solutie. Tot mai multi tineri cumpara otrava cu cinci lei, transmite observator. tv. O substanta foarte.

Mircea Lucescu, tot mai aproape de o revenire in Ucraina - Este dorit de Sahtior Donetk si Dinamo Kiev

Mircea Lucescu 74 de ani), liber de contract din februarie 2019, dupa despartirea de nationala Turciei, ar fi varianta principala de antrenor pentru cele mai importante doua cluburi din Ucraina, Dinamo Kiev si Sahtior Donetk.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )