Libnet.ro
UNICEF

08:15

Firmele si-au amanat la plata taxe de 3 miliarde euro

România Liberă România Liberă,
Firmele si-au amanat la plata taxe de 3 miliarde euro

Firmele din Romania au solicitat amanarea la plata a taxelor datorate bugetului de stat in cuantum t. continuă pe România Liberă

E oficial. Romania primeste miliarde de euro din partea UE. Cum intram in posesia banilor

Romania urmeaza sa primeasca miliarde de euro din partea Uniunii Europene. Ce program va veni in ajutorul tarii noastre si ce trebuie sa facem pentru a beneficia de suma enorma? Romania primeste 4,1 miliarde de euro din partea UE Romania va beneficia de imprumuturi de 4,1 de miliarde de euro din partea Uuniunii Europene, arata .

Cantaret, jefuit in stil mafiot! Talharii au plecat cu 200.000 de euro din casa lui

Caz socant in lumea muzicii! Un cantaret a fost jefuit de 200. 000 de euro, dupa ce talharii au patruns in vila sa. Artistul a explicat cum s-a intamplat totul, iar detaliile sunt incredibile. Cantaretul De Angelo, jefuit in stil mafiot De Angelo s-a trezit cu locuinta din apropiere de Galati sparta de hoti. Se pare .

COMISIA EUROPEANA: 550 de milioane de euro din fondurile politicii de coeziune pentru sprijinirea IMM-urilor din Romania

Comisia Europeana a aprobat modificarea programului operational Competitivitate in Romania, prin redirectionarea unei finantari in valoare de 550 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a atenua efectele negative ale crizei provocate de coronavirus asupra economiei tarii. Se va acorda sprijin financiar unui numar de peste 120 000 de microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri) si unor initiative de digitalizare si educatie electronica, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )