Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fiscul, marele dusman al celui mai bogat om din Romania. TOATA averea lui Ioan Niculae este sub SECHESTRU

Antena3 Antena3,
Fiscul, marele dusman al celui mai bogat om din Romania. TOATA averea lui Ioan Niculae este sub SECHESTRU

Probleme mari pentru Ioan Niculae, cel mai bogat om de afaceri din Romania. Fiscul a pus sechestru pe toate bunurile sale. Si nu sunt deloc putine. Mai multe publicatii i-au evaluat averea la o suma cuprinsa. continuă pe Antena3

Cel mai bogat om din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul casei sale: El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano si cel mai bogat om din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat, marti, de pe terasa casei sale din municipiu. Omul de afaceri a murit la spital, medicii nemaiputand sa-l.

Cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, Ilie Vonica, a murit dupa ce s-a aruncat de pe casa. El era implicat in dosarul retetelor false

Ilie Vonica, patronul clinicii Polisano, cel mai bogat om de afaceri din Sibiu, a murit dupa ce s-a aruncat de la unul din etajele superioare ale casei sale din Sibiu, transmite Digi 24. Vonica era implicat in dosarul deconturilor ilegale de medicamente. Voica este proprietarul grupului Polisano, din care face parte si lantul de farmacii Reteta, la care luna trecuta au avut loc perchezitii in dosarul retelor false, in care au fost arestate ulterior noua persoane suspectate de evaziune fiscala, spalare de bani, inselaciune, fals intelectual si uz de fals, infractiuni prin care au creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Ce s-a intamplat cu cel mai accesat site de torrente din Romania. Este OFICIAL. A fost confirmat de autoritati

Peter Sunde, co-fondator al celui mai mare site de torrente din lume, The Pirate Bay, a fost arestat in Suedia. El era pe lista celor cautati de Interpol inca din 2012, dupa ce a fost condamnat, in absenta, .

FOTO Comert cu vechituri, in fata celui mai reprezentativ liceu al orasului Carei

In municipiul Carei comertul cu vechituri se face in fata celui mai reprezentativ liceu al orasului, aflat in vecinatatea Pietei agroalimentare. Ideea i-a venit viceprimarului, ca o reactie la cele vizitate de dumnealui prin strainatate.

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Antena 3, in continuare cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania

In luna mai, Antena 3 s-a impus inca o data ca lider in topul televiziunilor de stiri din Romania, peste 2. 000 de telespectatori urmarind cel putin un minut programele difuzate de postul nostru de stiri, pe.

Mafiotul Vincenzo Cesarano, liderului Camorrei, extradat din Romania

Vincenzo Cesarano, cel mai periculos mafiot italian dat in urmarire internationala pentru escrocherie si frauda si unul dintre cei 100 cei mai periculosi infractori cautati de politia italiana, este extradat, joi, din Romania .

Bombe chimice frumos colorate. Dulciuri care pot imbolnavi copiii, in magazinele din Romania

Dulciuri care provoaca sindromul ADHD, sindromul de hiperactivitate cu deficit de atentie, se gasesc cu usurinta in magazinele din Romania. Si putini sunt parintii care isi dau seama ca aditivii prezenti.

Portrete ale oamenilor care traiesc cu un dolar pe zi. Doua persoane din Romania, incluse intr-un documentar despre saracie

Un portret al unei fetite din Romania si cel al unui tanar roman au fost incluse pe o lista a oamenilor care traiesc cu un dolar pe zi prezentata de jurnalistii The Guardian. Jurnalistii britanici.

O companie energetica de stat din Romania va face o achizitie in regiune

O companie energetica de stat din Romania va face, pana la finele acestui an, o achizitie in regiune, a anuntat, ieri, intr-o conferinta, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2752 seconds )