Libnet.ro
UNICEF

21:15

Fitch a pus sub supraveghere ratingul KMG International

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Fitch a pus sub supraveghere ratingul KMG International

Agentia de evaluare financiara Fitch a plasat ratingul KMG International, fostul Rompetrol Group, sub supraveghere cu posibilitate de revizuire in scadere, ca urmare a unui acord intre KazMunayGas si China Energy Company care poate duce la schimbarea proprietarului KMG International. continuă pe Ziarul Bursa

CEFC China Energy a preluat oficial pachetul de 51% din grupul de companii Dyneff de la KMG International, fostul Rompetrol

KMG International, fostul Rompetrol Group, a anuntat joi finalizarea tranzactiei prin care CEFC China Energy Company a preluat 51% din actiunile Dyneff, care detine o serie de benzinarii si depozite de carburanti in Franta si Spania. KMG International va ramane cu 49% din titlurile Dyneff.

KMG International si CEFC, parteneri in cadrul companiei Dyneff

KMG International NV si CEFC China Energy Company Limited au finalizat astazi transferul a 51% din actiunile grupului de companii Dyneff, care detine active si operatiuni de trading si distributie carburanti in Franta si Spania, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Cristian Popescu Piedone, pus sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost pus, vineri, sub control judiciar pe cautiune, stabilita la 1,5 milioane de lei, pe care trebuie sa o depuna in 10 zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2161 seconds )