Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul Clejanilor, din nou in ochii bucurestenilor. Aparitie dupa o lunga perioada, ce probleme ar fi avut

Playtech Playtech,
Fiul Clejanilor, din nou in ochii bucurestenilor. Aparitie dupa o lunga perioada, ce probleme ar fi avut

Fulgy si-a facut, in sfarsit, aparitia dupa o lunga perioada in care a absentat. Abia acum s-a aflat ce probleme ar fi avut, de fapt, fiul Clejanilor. Fiul Clejanilor a aparut din nou in public Dupa luni intregi de disparitie si speculatii, Fulgy si-a facut din nou aparita. Despre fiul Clejanilor s-a spus ca ar . continuă pe Playtech

Blestemul nurcilor ucise in Danemarca loveste din nou. Ce s-a intamplat la groapa-mormant

La inceputul lui noiembrie sute de ferme din Danemarca au devenit focare de coronavirus. Autoritatile au descoperit tulpini mutante ale virusului in randul oamenilor, iar guvernul danez a dispus sacrificarea a aproximativ 17 milioane de nurci. Blestemul nurcilor sacrificate in Danemarca loveste din nou Dupa ce au fost ingropate in gropi comune, in urma campaniei .

Germania permite din nou deportarile in Siria, in ciuda protestelor stangii

Autoritatile germane vor autoriza din nou, din ianuarie, extradarea in tara lor a sirienilor considerati periculosi, in ciuda protestelor din partea partidelor de stanga si a asociatiilor care sprijina migrantii, potrivit AFP.

Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist: Are din nou cancer!

Viviana Sposub le-a cerut ajutorul prietenilor de pe retelele de socializare. Astfel ca iubita actorului George Burcea a facut apel la altruismul fanilor ei, avand nevoie urgenta de contributia lor pentru a salva un prieten. Vivana Sposub a facut anuntul dureros de trist Viviana Sposub este extrem de activa in mediul online, tinandu-si fanii la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )