Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fiul jurnalistului ASASINAT si TRANSAT in Consulatul Arabiei Saudite, fata in fata cu cel care este considerat CALAUL lui Jamal Khashoggi (VIDEO)

B1 B1,
Fiul jurnalistului ASASINAT si TRANSAT in Consulatul Arabiei Saudite, fata in fata cu cel care este considerat CALAUL lui Jamal Khashoggi (VIDEO)

Intalnire soc la Riad. Fiul lui Jamal Khashoggi, Salah, s-a aflat fata in fata cu printul mostenitor saudit, Mohammed bin Salman, despre care se crede ca se afla in spatele asasinarii jurnalistului in. continuă pe B1

O parte din corpul jurnalistului saudit asasinat ar fi ajuns la Riad. CNN reface traseul falsului Khashoggi ce a iesit din Consulatul Arabiei Saudite din Istanbul

Autoritatile turce cred ca o parte din corpul jurnalistului dizident saudit Jamal Khashoggi a fost scoasa din Turcia de catre una dintre garzile de corp ale printului mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed ben Salman, au declarat surse pentru publicatia Middle East Eye MEE).

Cazul Jamal Kashoggi: Fiul jurnalistului ASASINAT a fost sunat de regele si de printul mostenitor al Arabiei Saudite. A fost facuta o greseala URIASA si ORIBILA

Arabia Saudita a catalogat uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi ca fiind o tragedie cumplita si a anuntat ca printul mostenitor Mohammad bin Salman si regele l-au sunat pe fiul ziaristului, pentru a ii.

O parte din corpul jurnalistului saudit asasinat ar fi ajuns la Riad. Traseul falsului Khashoggi: unul dintre asasini a iesit din Consulat imbracat in hainele lui

Autoritatile turce cred ca o parte din corpul jurnalistului dizident saudit Jamal Khashoggi a fost scoasa din Turcia de catre una dintre garzile de corp ale printului mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed ben Salman, au declarat surse pentru publicatia Middle East Eye MEE).

Logodnica jurnalistului saudit asasinat Jamal Khashoggi, plasata sub protectia permanenta a politiei turce

Autoritatile turce au plasat-o sub protectia permanenta a politiei pe logodnica jurnalistului saudit Jamal Khashoggi asasinat in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul in care acesta intrase pentru a obtine documente necesare casatoriei sale, informeaza Reuters.

Printul mostenitor al Arabiei Saudite, despre uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi: O crima odioasa

Printul mostenitor al Arabiei Saudite Mohammad bin Salman a catalogat miercuri drept o crima odioasa uciderea jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul saudit din Turcia. El a anuntat ca Riadul coopereaza cu Ankara si a apreciat ca justitia va prevala, relateaza AFP.

Corpul jurnalistului Jamal Khashoggi, UCIS de oficialii Arabiei Saudite, gasit intr-o fantana. Mesajul FERM al lui Erdogan

Detalii terifiante ies la iveala in cazul jurnalistului Jamal Khashoggi, ucis in Consulatul Atabiei Saudite de la Istanbul. Corpul jurnalistului a fost gasit intr-o fantana din resedinta consulului, scrie Zia.

Trump afirma ca Printul Mohammed al Arabiei Saudite ar putea fi implicat in asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi

Presedintele american, Donald Trump, a declarat pentru prima oara ca printul Mohammed bin Salman al Arabiei Saudite ar fi putut sa fie implicat in operatiunea de asasinare a jurnalistului Jamal Khashoggi, notand ca printul conduce lucrurile acolo la Riad, scrie The Guardian.

FOTO Printul mostenitor al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, sedinta foto cu unul dintre fiii ziaristului ucis la Istanbul, Jamal Khashoggi

Regele Salman al Arabiei Saudite si printul mostenitor Mohammed bin Salman au primit marti, la palatul regal din Riad, doi membri ai familiei ziaristului ucis Jamal Khashoggi, a anuntat agentia oficiala SPA, citata de AFP. Presa turca afirma ca in spatele uciderii ziaristului s-ar afla persoane din cercul apropiat al printului.

Detalii TERIFIANTE in cazul UCIDERII jurnalistului Jamal Khashoggi: Seful asasinilor l-a sunat de patru pe printul Arabiei Saudite dupa ce si-a terminat treaba. Cadavrul a fost TAIAT in 15 bucati in 7 minute...

Au aparut noi detalii in cazul uciderii jurnalistului Jamal Khashoggi in consulatul saudit din Istanbul. Presa turca a dat publicitatii noi informatii care il implica direct pe printul mostenitor al Arabiei.

LIVE VIDEO Erdogan, despre uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi: Serviciile de securitate turce au dovezi ca a fost un act premeditat

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, sustine in fata parlamentului turc un discurs in care urmeaza sa faca referire la uciderea jurnalistului saudit disident Jamal Khashoggi in consulatul Arabiei Saudite din Istanbul, la trei saptamani de la moartea acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )