Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fiul lui Dinescu declanseaza revolutia manelelor: Cei mai buni muzicieni din Romania sunt lautarii

Adevărul Adevărul,
Fiul lui Dinescu declanseaza revolutia manelelor: Cei mai buni muzicieni din Romania sunt lautarii

Fiul lui Dinescu declanseaza revolutia manelelor: Cei mai buni muzicieni din Romania sunt lautarii. continuă pe Adevărul

Fiul lui Dinescu declanseaza revolutia manelelor: Cei mai buni muzicieni din Romania sunt lautarii. Ei sunt adevaratele staruri

Andrei Dinescu, fiul scriitorului Mircea Dinescu, face parte din formatia Impex, care canta neomanele, adica manele reinventate, adaptate la stilurile noi de muzica. Tanarul este un veritabil apostol al muzicienilor romi din Romania.

Cum arata primele opere ale unora dintre cei mai faimosi artisti ai tuturor timpurilor

Unele dintre capodoperele de arta care sunt admirate astazi in intreaga lume, au fost create inainte ca pictorii sa implineasca 30 de ani Pe langa dedicarea artistilor, un factor decisiv a fost, cu siguranta, si talentul. De asemenea, unii dintre cei mai mari artisti ai lumii au inceput sa picteze de tineri, iar mai jos prezentam cinci lucrari de inceput ale unora dintre cei mai mari pictori.

Cele 28 de universitati unde au invatat cei mai multi miliardari europeni

Exista un numar record de 2. 043 miliardari in lume, fiind cu 233 mai mult decat anul trecut, potrivit Forbes. Averile acestora acumulate ajung la peste 7,67 trilioane de dolari. Din acest numar, aproape un sfert 471) sunt absolventi europeni. Vezi in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )