Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul lui Gheorghe Dinca, audiat din nou dupa atacul asupra operatorilor

Antena3 Antena3,
Fiul lui Gheorghe Dinca, audiat din nou dupa atacul asupra operatorilor

Daniel Dinca, fiul presupusului criminal de la Caracal, a ajuns in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, dupa ce a batut doi operatori si a spart camerele de filmat, cauzand pagube de zeci de mii de euro. continuă pe Antena3

Fiul lui Gheorghe Dinca, audiat la Politie dupa ce a fost acuzat ca a batut mai multi jurnalisti

Mai multi jurnalisti au reclamat la Politie, marti, ca au fost batuti de Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca. Ulterior, barbatul a mers la Politie si este audiat marti seara la Sectia 2.

Fiul lui Gheorghe Dinca, audiat de procurori dupa atacul asupra operatorilor

Daniel Dinca, fiul presupusului criminal de la Caracal, a ajuns in fata procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, dupa ce a batut doi operatori si a spart camerele de filmat, cauzand pagube de zeci de mii de euro.

Fiul lui Gheorghe DINCA, pus sub control judiciar dupa ce a BATUT JURNALISTII (VIDEO)

Fiul lui Gheorghe Dinca va fi cercetat sub control judiciar. Daniel Dinca a fost audiat astazi la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5. Acesta a dat explicatii dupa ce a batut doi jurnalisti si a.

Mai multi jurnalisti au fost agresati de fiul lui Gheorghe Dinca

Mai multi jurnalisti au fost agresati, marti, de fiul lui Gheorghe Dinca, la iesirea de la CNA, acolo ajungand politisti de la Sectia 17 si un echipaj de prim-ajutor. Politia anunta ca persoanele vatamate sunt audiate, agresorul fiind cautat pentru a fi audiat si el, potrivit News. ro.

Ce pedeapsa primeste fiul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a batut mai multi jurnalisti. Este oficial

Fiul presupusului criminal de la Caracal este urmarit penal, dupa ce a batut cativa jurnalisti. Politia Capitalei anuntase ca Daniel Dinca a fost dat in urmarire generala, in urma agresiunilor sale, fiind reclamat de mai multi membri ai presei, pe data de 17 decembrie. Ce pedeapsa primeste fiul lui Gheorghe Dinca, dupa ce a batut .

Fiul lui Gheorghe Dinca a fost acuzat in trecut de viol. Cum l-ar fi salvat atunci monstrul de la Caracal

Dupa ce fiul lui Dinca a revenit in prim-plan din cauza agresiunilor sale catre cativa jurnalisti, alte acuzatii extrem de grave i se aduc. Acesta ar fi fost implicat in trecut intr-un caz de viol, iar cel care l-ar fi scapat de inchisoare ar fi fost chiar Gheorghe Dinca. Fiul lui Dinca, acuzat de viol .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheroghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! I-a lovit cu pumnii si cu picioarele!

Astazi, dupa intrevederea cu oficialii CNA, unul din fii lui Gheorghe Dinca, este vorba de Dan Dinca care a agresat in plina strada jurnalisti ai Antenei 3 si RTV. Jurnalisti agresati, in plina strada, de fiul lui Gheorghe Dinca! Conform celor declarate de jurnalistii aflati la fata locului, baiatul lui Dinca, Dan Dinca, a avut .

Fiul lui Gheorghe Dinca, urmarit penal dupa atacul asupra jurnalistilor

Daniel Dinca, fiul presupusului criminal de la Caracal, este urmarit penal dupa ce a atacat jurnalisti in fata sediului CNA. Fiul lui Gheorghe Dinca este acuzat de lovire si alte violente, iar pe numele sau procurorii au impus control judiciar pentru nu mai putin de 60 de zile.

Fiul lui Gheorghe Dinca, eliberat dupa ce i-a agresat pe jurnalistii aflati in fata sediului CNA

Fiul lui Gheorghe Dinca, Daniel Dinca, i-a agresat marti pe jurnalistii aflati in fata sediului Consiliului National al Audiovizualului CNA), iar dupa sase ore de audieri acesta a fost eliberat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )