Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul scriitorului Andrei Plesu, cercetat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri

Hotnews Hotnews,
 Fiul scriitorului Andrei Plesu, cercetat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri

Mihai Plesu, suspect intr-un dosar de trafic de droguri, a fost plasat, in noaptea de sambata spre duminica, sub control judiciar, el avand de asemenea interdictia de a parasi Bucurestiul. Alte patru persoane au primit arest la domiciliu, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Mihai Plesu a fost eliberat! Fiul lui Andrei Plesu va fi cercetat sub control judiciar

Mihai Plesu va fi cercetat sub control judiciar in dosarul de trafic de droguri pentru care a fost retinut 24 de ore si dus la Iasi pentru audieri, relateaza digi24. ro. Publicatia noteaza ca masura a fost.

UPDATE Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi / Avocatul lui Mihai Plesu a contestat procedurile efectuate in dosar

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi, scrie Observator. tv. Mihai Plesu este acuzat ca aproviziona o intreaga retea de dealeri din acest oras si din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Plesu a spus in fata anchetatorilor ca se drogheza de 30 de ani, pentru ca asta il ajuta sa cugete si sa filosofeze. A respins insa orice acuzatie de trafic si cere sa i se prezinte probe. Si ceilalti 7 suspecti au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore. Sandra Gradinaru, avocatul lui Mihai Plesu, a informat, sambata, ca a contestat toate procedurile efectuate in cazul clientului sau in dosarul de trafic de droguri in care acesta a fost retinut.

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi, scrie Observator. tv. Mihai Plesu este acuzat ca aproviziona o intreaga retea de dealeri din acest oras si din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Plesu a spus in fata anchetatorilor ca se drogheza de 30 de ani, pentru ca asta il ajuta sa cugete si sa filosofeze. A respins insa orice acuzatie de trafic si cere sa i se prezinte probe. Si ceilalti 7 suspecti au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost retinut azi-noapte pentru trafic si consum de droguri de catre procurorii DIICOT Iasi, scrie Observator. tv. Mihai Plesu este acuzat ca aproviziona o intreaga retea de dealeri din acest oras si din Capitala. Potrivit unor surse judiciare, Mihai Plesu a spus in fata anchetatorilor ca se drogheza de 30 de ani, pentru ca asta il ajuta sa cugete si sa filosofeze. A respins insa orice acuzatie de trafic si cere sa i se prezinte probe. Si ceilalti 7 suspecti au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore.

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost ridicat de politisti intr-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au gasit cannabis si ecstasy la perchezitii

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, a fost ridicat de politisti vineri dimineata, in urma unor perchezitii ale oamenilor legii intr-un dosar de trafic de droguri. Ofiterii de la Birourile de.

Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost ridicat de politisti intr-un dosar de trafic de droguri

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, a fost ridicat de politisti vineri dimineata, in urma unor perchezitii ale oamenilor legii intr-un dosar de trafic de droguri. Ofiterii de la Birourile de.

Update.Fiul scriitorului Andrei Plesu a fost ridicat de politisti intr-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au gasit cannabis si ecstasy la perchezitii (VIDEO)

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, a fost ridicat de politisti vineri dimineata, in urma unor perchezitii ale oamenilor legii intr-un dosar de trafic de droguri. Ofiterii de la Birourile de.

Fiul lui Andrei Plesu a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Mihai Plesu e implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri

Fiul lui Andrei Plesu, Mihai Plesu, implicat intr-un dosar de trafic si consum de droguri, a fost eliberat si va fi cercetat sub control judiciar. Masura a fost dispusa pentru 60 de zile. Judecatorii au respins masura arestului preventiv pentru toate cele opt persoane implicate in dosar.

Mihai Plesu a fost eliberat. Se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, se va afla sub control judiciar timp de 60 de zile, conform deciziei luate de judecatorii care au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventiva pentru trafic.

Interceptari codificate in dosarul fiului scriitorului Andrei Plesu. Un martor a declarat ca Mihai planta canabis indoor

Mihai Plesu, fiul scriitorului Andrei Plesu, a fost retinut pentru 24 de ore si se afla in Arestul Politiei din Iasi. Potrivit unor surse judiare, el este acuzat de trafic de droguri de risc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )