Libnet.ro
UNICEF

17:31

Fiul unui consilier local din Buzau, arestat preventiv pentru omor

România Liberă România Liberă,
Fiul unui consilier local din Buzau, arestat preventiv pentru omor

Fiul unui consilier local dintr-o comuna din Buzau a fost arestat preventiv, marti, dupa ce ar fi accidentat mortal un cioban. continuă pe România Liberă

Barbat din Sebes, arestat preventiv pentru trafic de droguri. Avea o retea pentru distributie si consum de cannabis

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Alba Iulia si procurorii DIICOT au prins in flagrant delict un barbat care comercializa droguri de risc. in urma perchezitiei la domiciliul barbatului au fost ridicate 75 de grame de cannabis si 500 de grame de masa vegetala. Constantin Floca a fost arestat pentru 30 de zile.

Dosarul Colectiv: Angajat ISU, arestat preventiv

Capitanul George Matei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in dosarul Colectiv, iar colega lui, capitan Antonina Radu, a fost plasata in arest la domiciliu. Cei doi sunt acuzati de abuz in serviciu privind eliberarea avizelor pentru Clubul Colectiv.

Cristian Popescu-Piedone, arestat preventiv pentru 30 de zile

ACTUALIZARE 10:47 Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu - Piedone, a fost arestat preventi, pentru 30 de zile, de magistratii Tribunalul Bucuresti, care au admis cererea procurorilor DNA. *ACTUALIZARE 10:37 Patronii si pirotehnistul de la firma de artificii, arestati preventiv.

DNA a cerut prefecturii sa spuna daca a verificat legalitatea hotararilor primarului si consiliului local din Sectorul 4 - surse

Procurorii DNA au cerut Prefecturii Capitalei, in cadrul anchetei cu privire la incendiul de la clubul Colectiv, sa comunice daca Hotararea Consiliului Local al Primariei Sector 4 nr. 20 din 29. 2012 si dispozitiile primarului au fost supuse controlului de legalitate al prefectului potrivit dispozitiilor legale, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )