Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fiul unui fost colonel din MAI, suspectat de un asasinat comis in anul 1998. Victima, un om de afaceri

România Liberă România Liberă,
Fiul unui fost colonel din MAI, suspectat de un asasinat comis in anul 1998. Victima, un om de afaceri

Alexandru Gaina, fiul unui fost colonel din cadrul MAI, conform unor surse apropaite anchetei, este principalul suspect in cazul asasinarii omului de afaceri Mihai Ionescu, in iulie 1998. continuă pe România Liberă

Alexandru Gaina, principalul suspect in cazul mortii unui om de afaceri acum 18 ani, a fost saltat de politisti. Acesta este fiul unui colonel din cadrul fostei directii Doi si un Sfert (VIDEO)

UPDATE: Alexandru Gaina a fost ridicat din locuinta sa in urma perchezitiei facute, informeaaza B1 TV. Principalul suspect in cazul mortii omului de afaceri Mihai Ionescu este fiul unui colonel din.

Domnule general, sa va fie rusine!. Reactie dura a unui mare club din Romania dupa infrangerea cu Albania de la EURO (FOTO)

Prestatia lipsita de valoare, de ambitie si de daruire a elevilor lui Anghel Iordanescu a fost taxata dur de presa, de suporteri si chiar de un club important din Romania. Dupa ce Nationala a fost.

EXCLUSIV Masonii ii aduc un omagiu generalului Victor Atanasie Stanculescu: A fost unul din cei mai informati generali ai Romaniei, a stiut ce va urma

Generalul Victor Atanasie Stanculescu, care a murit in urma cu doua zile, la 88 de ani, este regretat de Marea Loja Nationala Romana MLNR) 1880, unde avea gradul masonic 33. Marele Suveran Bartolomeu Savoiu, conducatorul lojii, afirma despre generalul Stanculescu ca a fost unul dintre cei mai patrioti militari romani din timpul Revolutiei.

Deputata Jo Cox a fost asasinata din cauza convingerilor politice, sustine sotul ei

Deputata laburista Jo Cox, care a fost impuscata mortal in strada saptamana trecuta, a murit din cauza convingerilor ei politice ferme, a declarat marti sotul ei, Brendan Cox.

Un grup de cetateni romani au fost repatriati din Siria prin Liban

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca luni, 20 iunie 2016, sapte cetateni romani dintre care doi minori) si un membru de familie au fost evacuati, la cerere, din Siria si repatriati pe cale aeriana din Liban, cu sprijinul misiunilor diplomatice ale Romaniei la Damasc si Beirut si al Organizatiei Internationale pentru Migratie OIM).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )