Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul unui fost ministru bulgar, batut intr-un club din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiul unui fost ministru bulgar, batut intr-un club din Capitala

Fiul unui fost ministru bulgar a fost batut, azi-noapte, intr-un club din Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

Fiul unui fost ministru bulgar, batut intr-un club din Bucuresti

Fiul unui fost ministru bulgar a fost batut, sambata seara, intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei. Tanarul are leziuni grave si a fost internat la Spitalul Floreasca. intr-adevar, aseara s-a prezentat la n.

Conflict intr-un club din Bucuresti: Fiul unui fost ministru bulgar a ajuns la spital dupa ce s-a batut cu un conational

Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei l-a lovit in zona fetei cu un pahar, a declarat, duminica, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Potrivit lui Niculae, cei doi cetateni bulgari au inceput sa se certe din cauza unei tinere, insa conflictul a escaladat si unul dintre acestia l-a lovit pe celalalt cu un pahar in zona fetei. Barbatul lovit a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, in stare stabila. Potrivit B1. ro, victima Mihail Mihov este fiul unui fost ministru bulgar.

Doi bulgari s-au batut intr-un club din Bucuresti pana au ajuns la spital.

Un cetatean bulgar a ajuns la spital, sambata noapte, dupa ce s-a batut intr-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conational, care in timpul altercatiei l-a lovit in zona fetei cu un pahar, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae. Potrivit lui Niculae, cei doi cetateni bulgari au inceput sa se certe din cauza unei tinere, insa conflictul a escaladat si unul dintre acestia l-a lovit pe celalalt cu un pahar in zona fetei. Barbatul .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )