Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fiul unui FOTBALIST din Liga 1 s-a SINUCIS (FOTO)

B1 B1,
Fiul unui FOTBALIST din Liga 1 s-a SINUCIS (FOTO)

Fiul fostului fotbalist din Liga 1, Florin Pancoivici, a fost gasit spanzurat in scara blocului unde locuia. Corpul neinsufletit al lui Sebastian Pancovici, in varsta de 16 ani, a fost descoperit chiar de tat. continuă pe B1

Fiul unui cunoscut fotbalist din Liga 1 s-a sinucis la doar 16 ani

Tragedie in familia unui cunoscut fotbalist din Liga I. Fiul lui Florin Pancovici, 40 de ani, fost mijlocas de banda in Divizia A la Petrolul sau Ceahlaul. Fiul sau, Sebastian, 16 ani, a fost gasit decedat ?.

Studentul criminal din Bucuresti este fiul unui diplomat - FOTO

Studentul care si-a ucis iubita, dar si un vecin fiul unui fost oficial din Ambasada Libiei. Dupa ce a ucis-o pe fata,studentul libiana omorat si pisica fetei, iar apoi a iesit pe scara blocului.

O fetita de 12 ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva

O fetita, in varsta de 12 ani, si-a pierdut viata, duminica, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc din Deva, victima prezentand multiple fracturi si suspiciuni de leziuni ale organelor interne, in ur.

Situatie dramatica in familia unui fotbalist! Fiul sau a fost gasit fara suflare in scara blocului

Momente de cosmar pentru un fotbalist care a jucat ani de zile in Liga I. Fiul lui de 16 ani a fost gasit mort in scara blocului. Este vorba despre fotbalistul Florin Pancovici, cunoscut pentru perioada in care a ju.

O alta STEA s-a STINS! O indragita ACTRITA a murit. Era cunoscuta pentru rolul sau din filmul Nothing Hill (FOTO)

Actrita Emma Chambers, cunoscuta pentru rolul sau in filmul Nothing Hill, a murit la varsta de 53 de ani, anuntul fiind facut de agentul ei, John Grant. Acesta a precizat ca Chambers a murit din cauze.

Locatarii unui bloc din Moreni, evacuati in urma unui incendiu. Doua persoane au ajuns la spital

Douazeci de locatari ai unui bloc de apartamente din orasul Moreni, judetul Dambovita, au fost evacuati, duminica dimineata, in urma unui incendiu produs intr-un dintre apartamente. Doua persoane care se aflau in apartamentul in care a izbucnit incendiul au ajuns la spital, intoxicate cu fum, potrivit news. ro.

Un baiat de 15 ani a fost gasit spanzurat in casa scarii unui bloc din Ploiesti. Tanarul a lasat un bilet de adio

Tragedie in Ploiesti. Un baiat in varsta de 15 ani a fost gasit spanzurat, in casa scarii unui bloc aflat pe strada Mihai Bravu. Descoperirea a fost facuta chiar de parintii adolescentului. Un vecin.

O asociere de doua firme a castigat contractul de modernizare a unui sector din Centura Capitalei

Asocierea Sinohydro - Nord Vest Infrastructura si Servicii a castigat contractul pentru modernizarea sectorului DN2 - A2 al centurii Capitalei, proiect estimat la 233 milioane lei 50 milioane euro), fara TVA, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Sinohydro - Nord Vest a castigat contractul pentru modernizarea unui sector din centura Capitalei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat astazi ca asocierea Sinohydro - Nord Vest Infrastructura si Servicii a castigat contractul pentru modernizarea sectorului DN2 - A2 al centurii Capitalei, proiect estimat la 233 milioane lei 50 milioane euro), fara TVA, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Barbat dat in urmarire si in consemn la frontiera, dupa ce si-a impins tatal de la etajul al treilea al unui bloc din Roman

Un barbat din municipiul Roman a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera dupa ce si-a impins tatal in varsta de 70 de ani de la balconul unui apartament de la etajul al treilea, apoi a fugit, transmite News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )