Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fizicianul Stephen Hawking a incetat din viata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fizicianul Stephen Hawking a incetat din viata

Fizicianul britanic Stephen Hawking, in varsta de 76 de ani, a murit, in aceasta dimineata, la locuinta sa din Cambridge, a anuntat familia acestuia, potrivit presei internationale, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Stephen Hawking, celebrul fizician, a incetat din viata

Fizicianul Stephen Hawking, in varsta de 76 de ani, a murit, miercuri dimineata, la locuinta sa din Cambridge, anuntul fiind facut de familia sa. Suntem profund intristati ca tatal nostru iubit a murit.

Sora lui Toma Caragiu, Geta Caragiu, a incetat din viata

Geta Caragiu, sora marelui actor Toma Caragiu, a incetat din viata la varsta de 88 de ani. Anuntul a fost postat pe Facebook de Societatea de Cultura Macedo-Romana. Am aflat cu tristete ca a trecut la cele.

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre fizicianul Stephen Hawking

Teoreticianul originii universului si unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, Stephen Hawking, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 76 de ani, potrivitBBC. Iata cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre renumitul fizician.

Cu trupul distrus, dar cu intelectul intact. Semnele bolii neurodegenerative de care suferea fizicianul Stephen Hawking

Scleroza laterala amiotrofica este o afectiune neurodegenerativa progresiva in urma careia creierul nu mai poate controla tesuturile. Cauzele bolii sunt necunoscute, pacientii diagnosticati avand o speranta de viata de maximum 5 ani.

Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de familia fizicianului

Fizicianul britanic Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani. El era cunoscut pentru lucrarea sa inovatoare despre gaurile negre si relativitate si a fost autorul mai multor carti stiintifice populare, inclusiv o scurta istorie a timpului. Britanicul era un ateu declarat.

Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani

Astrofizicianul britanic Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al familiei, citat de agentiile internationale de presa. El a incetat din viata in liniste la.

Cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre astrofizicianul Stephen Hawking

Teoreticianul originii universului si unul dintre cei mai mari cosmologi contemporani, Stephen Hawking, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 76 de ani, potrivitBBC. Iata cinci lucruri pe care ar trebui sa le stii despre renumitul fizician.

A murit fizicianul si cosmologul Stephen Hawking, la varsta de 76 de ani

Stephen Hawking, unul din cei mai cunoscuti fizicieni si cosmologi contemporani, profesor la Univers.

NASA si alte nume importante ale lumii, tribut pentru Stephen Hawking

Astronauti, oameni de stiinta si celebritati au primit cu tristete vestea mortii lui Stephen Hawking si i-au adus un omagiu fizicianului, sarbatorind viata unei minti colosale si a unui spirit minunat, relateazaThe Guardian. Fizicianul Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata la locuinta sa din Cambridge, la varsta de 76 de ani. Unul dintre visurile sale era sa ajunga in spatiu.

Omul de stiinta Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani -*- Omul de stiinta Stephen Hawking a murit la varsta de 76 de ani

Fizicianul Stephen Hawking a decedat miercuri dimineata la locuinta sa din Cambridge, potrivit unui anunt facut de familia sa, preluat de presa straina. Copiii lui Hawking- Lucy, Robert si Tim - au declarat: Suntem profund indurerati ca tatal nostru iubit a murit astazi. A fost un mare om de stiinta si un om extraordinar a carui munca si mostenire vor dainui multi ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )