Libnet.ro
UNICEF

06:30

Flavia Mihasan, din nou gravida. Primele imagini si reactia fostei asistente de la Neatza

Playtech Playtech,
Flavia Mihasan, din nou gravida. Primele imagini si reactia fostei asistente de la Neatza

De cand a aflat ca este insarcinata pentru a doua oara, Flavia Mihasan este extrem de fericita. Frumoasa blondina a planuit sa devina mama din nou, deoarece a vrut un fratior sau o surioara pentru fiul ei Carol, in varsta de un anisor. Flavia Mihasan este din nou gravida Fosta asistenta de la Neatza a . continuă pe Playtech

Flavia Mihasan este insarcinata pentru a doua oara. Prima poza cu burtica de gravida a fostei asistente TV

Flavia Mihasan, fosta asistenta de la Neatza cu Razvan si Daniva deveni in scurt timp mamica pentru a doua oara. Vedeta a dat vestea printr-o postare de pe pagina personala de Instagram, postand o.

Medicul care a filmat imaginile cutremuratoare de pe holurile Spitalului Matei Bals socheaza din nou: Acesta este semnalul care trebuie tras

In urma cu doua zile, niste poze si filmulete surprinse in Spitalul Matei Bals, din Bucuresti, au infricosat o tara intreaga. Acele imagini au reusit, dupa parerea multor persoane, sa surprinda cel mai bine realitatea zilelor noastre. Pacientii cu COVID-19 primesc tratament pe holurile spitalelor, sistemul medical fiind la un pas distanta de colaps. Recent, .

Ponta a plagiat din nou, pe twitter, evocand talentul lui Maradona Mesajul a fost sters ulterior

Victor Ponta a fost prins din nou ca a plagiat. De data aceasta nu a fost vorba despre vreo teza de doctorat in drept penal international, ci . un simplu mesaj pe twitter publicat in semn de omagiu pentru fotbalistul argentinian Diego Maradona, care a murit miercuri. Plagiatul a fost semnalat pe retelele sociale, dupa cum relateaza sport. ro. intre timp mesajul a fost sters de pe contul de twitter al fostului premier si inlocuit cu o alta postare despre marele fotbalist.

IPS Teodosie sfideaza din nou regulile anti-COVID-19: Fara masca la o slujba in biserica. Politia il asteapta la iesire

IPS Teodosie a fost surprins fara masca de protectie, in timp ce oficia o slujba de inmormantare intr-o biserica din judetul Constanta. Niciunul dintre preotii care il insoteau nu purta masca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )